Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
wcześniej waliłem tylko od czasu do czasu 200mg, nigdy w ciągu i zwały zero, a tu teraz taki zonk. przy takim doraźnym waleniu zostanę. bania po tym nie jest warta tego stanu, żeby robić ciągi - choć pewnie i tak gówno poczułem, patrząc ile niektórzy tu walą.
ffa pisze:współczuję ludziom wjebanym w to. już po ciągach na stimach jest dużo lepiej.
gdybym nie zajebał dziś tego 75mg to bym się chyba popłakał.
wcześniej waliłem tylko od czasu do czasu 200mg, nigdy w ciągu i zwały zero, a tu teraz taki zonk. przy takim doraźnym waleniu zostanę. bania po tym nie jest warta tego stanu, żeby robić ciągi - choć pewnie i tak gówno poczułem, patrząc ile niektórzy tu walą.
Po całkowitym odstawieniu trzeba koniecznie znaleźć sobie jakieś zajęcie pochłaniające czas, żeby nie wrócić do opio czy innych dragów , chyba że ktoś od razu zacznie zastępować trampka czymś innym (ja tak kiedyś robiłem z gieblem i to było bez sensu), ale wtedy wpada się w błędne koło.
Używanie "doraźne" w celach rekreacyjnych to częsta śpiewka ludzi, którzy już od dawna są psychicznie w to wjebani. (nie licząc przypadków, gdy ktoś bierze to na silne bóle, a nie po to żeby się naćpać). Ogólnie nie polecam w ogóle tego ruszać, szczególnie gdy ktoś przeżył już historie z ciągami i skrętem.
Co do samego tematu - nigdy nie czułem jakiś specjalnych zjazdów po braniu doraźnym wysokich dawek Tramalu, chyba że łączyłem z kodą to czasem zdarzały się lekkie mdłości, ale Tramal działał na mnie bardziej euforycznie, a gdy chciałem chilloutu to właśnie potem dorzucałem kodę i czasem to się źle kończyło.
Dużo gorzej czułem się dzień po imprezie z MDMA czy innymi empatogenami, niż po Tramalu.
jakieś rady?
Lekkie obniżenie nastroju?
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.