Nigdy w życiu nie wezmę więcej clonazepamu. Po tej akcji resztę opakowania spłukałem w kiblu. Dwa dni później, bo tyle trzeźwiałem.
Mikołaj Jaska
> Czasem po benzo czy benzo i alko, zdarza mi się coś zajebać ze sklepu. Zapalniczkę, czy gumy do żucia. Ale wiem, że wiele osób tak ma.
> Prawie rozjebanie samochodu na podwórku po jaraniu maczany to też nic ciekawego,
Teraz już spokojnie, stabilnie, bez wychodzenia do otoczenia po dragach bo to jest bardzo zgubne.
Parę akcji z początków z furaniem mnie tak moralnie zniszczyło że myślałem o samobójstwie ale dobrze że się ogarnąłem i przyjąłem na klatę problemy i złe decyzje.
Myślę że też w pewnym sensie mnie to psychicznie zahartowało, może głupio brzmi to w odniesieniu do narko-przypałów ale jedynak coś w tym jest :)
EDIT: Co do tematu to z tych o których mogę mówić to: Sypanie węży w miejscach publicznych przy ludziach, Zagadywanie do ludzi w autobusie których nie znam i to dość dziwny sposób np siedzi sobie facet siadam na przeciwko niego, patrze mu w oczy(Wiadomo też jak ja wyglądałem) i wyskakuję z pytaniem "O czym myślisz?" tragedia i serie takich głupich pytań leciało.
Nie ma to jak stymulanty...
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.