4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
@obibok to pente lub etylofenidat
@up rowniez uwazam ze 3mmc
  • 1262 / 17 / 0
mefedron bardziej drażni śluzówkę niż 3-MMC oraz dłużej utrzymuje się bezsenność?
Sniff mefa 3h działania a 3-MMC dużo krócej co nie?
mefedron zawsze jest w formie prochu/igiełek które się mienią?
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
mefedronu nie widziałem już dawno, w 2013 udało mi się wpaść we Wrocławiu, potężny fart. Wszędzie 3mmc. Najśmieszniejsze jest to,że w Katowicach gonią 4-MEC, kolejnego niby następce mefa, też już nielegalnego. Towar przywieziony od niby najlepszego dilera, odbierałem razem z pewną polską gwiazdą sceny muzycznej, zapewniała,że zawsze jest dobrze, a tu takie zaskoczenie. Myślałem,że chociaż takie sfery mają lepsze chody :-D
  • 1933 / 449 / 4
NieLubieZielska pisze:
Mefedron bardziej drażni śluzówkę niż 3-MMC oraz dłużej utrzymuje się bezsenność?
Mefedron zawsze jest w formie prochu/igiełek które się mienią?

skąd Ty się urwałeś?
DXM
  • 788 / 21 / 0
Dużo się nie mylił kolega wyżej. Dawka zależy od ilości i tolernacji, ciężko stwierdzić tak o. Ale charakterystyczne dla dobrego sortu jest wejście poniżej 5min.
Lecz fakt faktem, z tymi świecącymi igiełkami poleciał po bandzie.
Miałam i igiełki i puder i kryształy przypominające aflę, niekoniecznie muszą się mienić, mat też bywał.
Zapach jest i spływ też nie do pomylenia...
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1933 / 449 / 4
NieLubieZielska pisze:
Mefedron bardziej drażni śluzówkę niż 3-MMC oraz dłużej utrzymuje się bezsenność?
Mefedron zawsze jest w formie prochu/igiełek które się mienią?
ambiwalencja pisze:
Dużo się nie mylił kolega wyżej. Dawka zależy od ilości i tolernacji, ciężko stwierdzić tak o. Ale charakterystyczne dla dobrego sortu jest wejście poniżej 5min.
Lecz fakt faktem, z tymi świecącymi igiełkami poleciał po bandzie.
Miałam i igiełki i puder i kryształy przypominające aflę, niekoniecznie muszą się mienić, mat też bywał.
Zapach jest i spływ też nie do pomylenia...
Kolega się nie mylił dłużej?

Mef drażni bardziej sluzówkę? - no tak ... jak w noc ogarnia się po kilka gramów chemii to wszystko ją podrażni... ale w porównaniu do 3MMC - to Mef tylko te sluzówke lekko smyra ( przy ilościach rzedu 100-200mg )

Sniff Mefa 3 godz działania? działania czego? peak na 3MMC może trwać nawet 2-3 godz... na Mefie 20-30min? Bezsennośc - w zalezności od dawki i porytej/nieporytej psychozy ... jak będziesz miał parcie i sobie wkręcał że zaraz umrzesz bo serducho ci lekko napierdala szybciej to nie zaśniesz przez 2 dni... i tak samo jak wcześniej - w zależności od dawki i dorzutek - taka sama reakcja na zjazd i spanie... im mniej - tym lepiej i szybciej uśniesz.

podstawy działania zarówno mefedronu jak i 3mmc sa obrabiane od kilku lat i nie rozumiem odpowiadania na tak proste I JASNE pytania.

co do występowania... to loteria - jednak najmocniejsze sorty z jakimi się spotkałem to tzw. RYŻ podłużne, mleczne kryształy...
http://www.agrofama.pl/uploads/announce ... 50_big.jpg
http://zapodaj.net/806cabbb3d437.jpg.html
inne:
to cieniutkie białe igiełki - można pomylić ze "sławnym" eth-catem - w postaci igiełek tez petarda była - który miał bardzo zbliżone działanie
http://zapodaj.net/e123870e22e7d.jpg.html

po zmieleniu i proch...
DXM
  • 36 / 2 / 0
Przede wszystkim mefedron nie występuje w dużych kryształach, jest ciężki w krystalizacji, można dostać igiełki, ewentualnie taki jak ryż, to prawdopodobnie jeszcze ten z chin z czasów legalności. mefedron ma gorzki lekko słony smak, trochę znieczula język. Bezpośrednio po syntezie powinien być bezzapachowy, jednak po czasie nabiera specyficznego zapachu, podobnego do szczochów. Sama faza trwa krótko, nie stymuluje tak nachalnie i na zejsciu powinno dać się zasnąć.
Chętnie podzielę się wiedzą na temat różnych syntez - PW

Odpowiadam tylko na wiadomości szyfrowane !!!!!!!!!
  • 1 / / 0
Witam,może ktoś się z takim czymś w Warszawie albo gdzie indziej.
Otóż, szuwaks był mokry, kolor żółty popadający w brąz, a zapach jakby perfum, wiem tyle że ktoś specjalnie to zrobił (w jakim celu?).
Faza: wydajność chyba marna, 0.5szt na raz i wypierdala na jakieś 2h, spływa szybko ale osiada co nieco w gardle, uczucie jest takie jak podczas zapalenia gardła. Same wejście całkiem przyjemne aczkolwiek po szczurze 0,5 można się w najprostszych czynnościach pogubić, mnie przeraziły też tłumy ludzi w galerii, trzeba było się ewakuować, euforia niby jest ale taka jakby inna niż po mef chociaż na sex ochota jest, obraz potrafi skakać, wygląda się na nieźle wytrzepanego, apetyt na szlugi znika, palę rakietę dziennie a po tym potrafiłem wypalić 3 fajki. Piwo do tego to strata kasy, lepiej je zrobić na zrzucie wtedy jedno, dwa i idzie się spać jak dziecko, czas snu to około 6,7 godzin więc nie źle. Jest też lekka potliwość a podczas bzykania leje się z ciała jak z kranu. Mnie osobiście jebło też tak że nie potrafiłem wyraźnie mówić. Można po tym dobrą gadkę złapać ale musi być do tego klimat, wzrok jest wyostrzony, szczególnie na dziewczyny ale pojawiają się czasem lekkie haluny.
Po wszystkim występuję wkurw na wszystko, łącznie na towarzystwo z którym się przebieża świat.
Ktoś się spotkał z czymś podobnym? Dodam że widać jakieś kryształki ale jest to cholernie mokre, powstają też zatory w nosie, czasem nie idzie przez to zapodać next level.
  • 61 / / 0
Jesli ktos bedzie w stanie pomoc, bylbym wdzieczny - ostatnio znajomy znajomego mial okazje sprobowac czegos przedstawionego jako czysty mefedron. Istotnie, jego odczucia byly zgola inne niz po zazyciu innych beta-ketonow (3-MMC, 4-CMC), tudziez innych proszkow (amfetamina, MDMA, Pentendron). Mialo to to postac bialo-przezroczystego krysztalu; rozleniwilo strasznie - teoretycznie checi do aktywnosci byly, ale sil brak. Wystapila niespotykana dotad chec na dorzutke i podraznienie sluzowki. Cena jak za mefedron. Z gory dzieki za podpowiedz.
Methinks, I see… where?
– In my mind’s eyes.
  • 100 / 4 / 0
Jak myślicie, t0 4-MMC czy nie?
Sprzedawca ma bardzo dobre opinie, ludzie piszą na TORze, że to prawdziwe 4-MMC.
Chcę kupić kilo a nie chciałbym wtopić.

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik walkmanowiec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.