Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Biale plamki pare min po iniekcji? Wygladem przypomina blizny po oparzeniach.
  • 570 / 8 / 0
protech33 strzelales ten glikol juz? jak wrazenia?

ktos z towarzystwa strzelal rozwtory w glikolu solo (1-2ml)? czy trzeba je rozcieczyc wodą / etanolem by dodac inny zwiazek do pompki ?

etylofenidatu nie polecam i.m z teog co widzę jak odrobina doda sie pod skórę siniak jest przeokrutny zielno bordowy pali skruwysyn wszystko w okolo

lpeije waporyzowac ten miodowy smakczek i zapach %-D
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 330 / 1 / 0
Nie jeszcze.

Po etanolu o tak jka by ci ktos lekko misien obil. Ale trzeba brac pod uwage, ze eti sie chujowo, mega chujowow rozpuscza w etanolu.

Glikol (0,8 wymagana) jest jeszcze gestszy od etanolu (0,6 dawala rade), wiec sie troche cykam. Naraize mam jeszcze po vendorze rozorbione 2mg/1ml. Jak sam bede robil to wtedy z maksymalnym stezeniem (ile sie da najlepiej to 20mg/1ml, ale nie wiem czu ujdzie).

Pojezykowo wchodzi szybicje 1ml niz domiesniowo.

Zobaczymy.
  • 570 / 8 / 0
fakycznie odciaganie glikolu igla 0.6 idize oporowo zostaje 0.8 co to dla mnie boje sie ze jak zajebie w pachiwnowy nerw 0.8 to sie zesikam ale odpwiednie macanko
i pytanie do fachowcow
dajmy na to zrobie z paki kataru 6-7ml metkata dociagne do tego 1ml gilokuz benzo wymiesza sie ' zajdzie reakcja? i czy bede mogl wtedy użyc ciezszej igly bo przy tych 0.8 to tlok jakos idzie w 1-5sekund i jest gotowy %-D

chociarz igla 1.2 w grube zyly tez daje rade wtryska jak w dziwke i lekki odicag bez oporu i mozna wpuszczac hehe
Warszawski Cpun pisze:
  • 1521 / 73 / 0
Glikol nie jest zadnym olejem, jest alkoholem jakimstam wielowodorowym czy cos.
Nie lepiej wam etizolam rozpuscic w malej ilosci etanolu a potem rozcienczyc sola fizjologiczna? DO IM koniecznie filtry strzykawkowe, we francji robia takie dla cpunow, z certyfikatem, polecam.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1293 / 20 / 0
oj będzie pełno amputacji, skamlenia, piszczenia, płaczu i wizyt w szpitalu
napierdalanie etizolamu, etylofenidatu i chuj wie czego i.m
no ciekawe
oprócz MXE nie mam zamiaru niczego z RC brać domięśniowo bo jest to NIESPRAWDZONE dobrze, zwłaszcza jeśli nie mamy filtrów odpowiednich o których mówi Satif
mięśnie to nie kable że można prawie każdy syf zajebać i nic większego się nie stanie
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 8 / 0
zasanawia mnie sprawa injekcji w szyje tam są same tetnice czy zyly tez? mozna w pierwszą lepszą wbijac stimy?
Warszawski Cpun pisze:
  • 708 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Azuzu Pazuzu »
herę tak cpali ale nie słyszałem o stimach. Myślę że mało kto próbował takich akcji
  • 570 / 8 / 0
bo w stopy nie ma wjazdu i lipa
Warszawski Cpun pisze:
  • 1521 / 73 / 0
Tętnice są głębiej, tuż pod skórą żyły, niektórzy walili w czoło xD
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.