Ostatnio co noc mam straszne koszmary, takie że budzę się wręcz z krzykiem, także postanowiłam sobie jak najdłużej nie spać. Odstawiam klonazepam, także okoliczności do nie spania jak najbardziej sprzyjające. W razie co ostrzej zredukuję dawkę wieczorną. Do tego nieodstępna yerba mate, na razie jadę tylko na yerbie, choć myślę o zdobyciu jakichś innych stymulantów na później - chociaż wcześniej nigdy bym o tym nawet nie pomyślała. Takie rzeczy jak kawa czy energetyki odpadają, bo kawa działa krótko i słabo, a energetyki to ogólnie gówno - dostaje się kopa na 3 godziny a potem zdechł pies.
- Hurrra będę wielką artystką!!!
Z psytrance od 2012 roku.
Jestem odklejona.
Ale znalazłem: Randy Gardener, artykuł z angielskiej wiki - http://en.wikipedia.org/wiki/Randy_Gard ... rd_holder)
Potem będziesz widziała pająki.
Edyta: cytując za wikipedią
"I thought, 'I can break that record and I don't think it would be a negative experience.'"
PS. 15h słabo, ja po Goej Dupie 2013 (kwaszenie 2 noce z rzędu) spałam 20h z małą przerwą - 10h w pociągu, przerwa na dojazd do domu i 10h w domu. :cheesy:
- Hurrra będę wielką artystką!!!
Z psytrance od 2012 roku.
Jestem odklejona.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
po pewnym czasie pojawiją sie utraty swiadomosci z motywem "spadania w dol" inaczej tego nie umię nazwać to chyba jakis sen jest ?
cug stimowy ofc + dodatki
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.