Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 135 / 6 / 0
Egzotiko pisze:
jest mozliwe ja jestem trzezwy 2tygodnie :-)
ale juz pewne " mysli" zaczely sie pojawiać odganiam sie stosunkowo szybko hehe

wymagana jest trzezwosc ofc hehe bo zaginiemy w akcji po drodze
Jak długo najlepiej :) takiego okresu gdzie mówimy już o wprowadzeniu mózg na sprawne tory nie że wczoraj przestałem brać i jadę takiej zwale że nie wiem co się dzieje.
  • 570 / 9 / 0
nie wiem czy w ogole wroci na dawne tory %-D ;-)
zrzutka na chate

ja dziekuije za przygtowane mieszkanie mam pewien uraz hyhyhy
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 135 / 6 / 0
Pyt kto wynajmie i kto weźmie odpowiedzialność za stan po naszym pobycie trzeba zamówić ekipę sprzątającą dezynfekującą a potem dopiero ekip budowlaną choć to nie daje nam 100 gwarancji :D do odbioru.Sprzedać prawa i odpalamy kamery z show np już po pierwszej rozmowie. Jeśli przeżyjesz psychika wątpię Jest nadzieją że zarobiony hajs ogarniemy lepszą opiękię :D prywtane ośrodki i czasem ktoś po cichu alfki też poda :D. Jestem mocno podekscytowany ale i trochę przerażony tym faktem znaleźć w tak doświadczonym gronie czego można się nauczyć albo czego się na tobie nauczą :D ja myślę że po nauce mnie ciekawych rzeczy albo któryś z szanownego grona elit podejdzie i namaści mnie w transie alfy podając taką formą jaką uzna za stosowne. :D jestem pewien tego co bym doświadczył
Ostatnio zmieniony 07 marca 2015 przez Juby, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 570 / 9 / 0
nie wiesz o co chodzi juby

starzy alfiarze są wyczuelni na "przygotwane wczesniej pomieszeczenia %-D "
Warszawski Cpun pisze:
  • 135 / 6 / 0
Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić :D w końcu wjeżdżacie tam z ciężkim sprzętem do pracy i trzeba mieć pewność że został dobrze ulokowany i działa jak trzeba podczas gdy my sobie hasamy tu i tam. Hmm już widzę że zaczyna fantazja fantazja alfa.Będę śledził zobaczymy czy dostanę zaproszenie
  • 1262 / 17 / 0
Nazwa tej knajpy ja pierdolę XDDDDDDDD
Weźcie kamerę na ten meeting chce to zobaczyć, nie nie wpadnę chce skończyć studia żywy i w pełni sprawny umysłowo! :D
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 16 / 0
Popcorn, piwko, i live streaming. To będzie lepsze niż napierdalanki w UFC czy Liga Mistrzów. To będzie Liga Samców-alfa.
" ludzkosc sie zepsula
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
  • 126 / 3 / 0
A ja się serio pisze, to może być epicka apokalipsa, takiego mirażu na bani to jestem pewien ze jeszcze nie przeżyłem i nie jestem pewien czy przeżyje, jaram się. Tylko ja bym sajko napierdalał ewentualnie filmując :D dawać info jak serio poważnie myślicie; swoją drogą zajebiście było by się na mieszkanie na miesiąc zrzucić ale który alfiarz ma zbędne pieniądze i który popierdoleniec wynajął by to na siebie? No i co za pojeb by w ogóle skłonny nam mieszkanie wynajac... BTW nie wiem czy w ogóle mam szansę jako nie alfiarz się wbić ale rzuce Wam sporo alfy :> let me kno jakby co
  • 135 / 6 / 0
Mam nadzieje że zdążymy się chociaż sobie dłonie na powitanie podać i imiona na {trzeźwo} mówimy chyba o braku alfy w organizmie myślę że zawodowcy Extra Ligi będą już mieli zastosowane patche przed . Lekkie przyszkolenie czym wspomóc mózg jak i organizm przed bo nowicujesze chcąc zaimponować pójdą na żywioł i nie wiadomo czy dożyją drugiej tury rozmów.Porozmawiać :D o życiu. Ja mam propozycję zaprosić Rapera Gospela :D żeby nam coś zagrał za zwroty mogę na to już hajs odkładać. Idę zająć się czymś innym bo nie wyrabiam i nawale offtopówi bedziecie sie ze mnie śmiali .Dobrze że mi zablokowali neta w fonie ale jutro :D sesese. Na następny dzień Tytuł w gazecie " MAGIC CHEMICAL alfa-SEMINARIUM PODZIEMNEGO ŚWIATA" z relacji przechodniów wynika ze wczoraj w tym budynku spotkała się spora grupa z informacji naszych informatorów :D z internetu mówi że żę to ELITA. Do tej pory ślad po nich zaginął. Dziękuję Durczok :D
Ostatnio zmieniony 07 marca 2015 przez Juby, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 570 / 9 / 0
ok instynkt sie odzywa
https://www.youtube.com/watch?v=jz5gxEmo5H4

nie ma toj ak czekac za fedexem wyłuskując 5x 10mg TFZ z listka
nastepnie wtloczenie w swiatlowody 50mg diazepamu przygotowanego metodą chalupnczą 50mg metadonu 50mg alfy-pvp

cisnienie na alfe osiąga apogeum w mojej glowie jak to przetrwam nie wiem pozostaje miec nadzieje
i zaprzątac sobie dalej umysl substytutami wlasciwych zwązkow tzn diazepam, Clonazepam , alfa-PVP, metadone HCL 5%

potrzeba zimnej wody do studzenia glowy %-D
Warszawski Cpun pisze:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.