Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 98 / 6 / 0
serio ta substancja ma jeszcze jakieś tajemnice? Dopamina, Serotonina, Psychodela, Neurotoskyczność, Kardiotoksyczność, kurwa to są normalnie tajemnice różańcowe. Chemiczni Chrystusowie łączcie się!

powiem Ci 885 jak byś był w Krakowie to sam bym się chętnie z Tobą naćpał, całe szczęście że w Trójmieście charczysz.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2015 przez kamikaze77, łącznie zmieniany 1 raz.
dj Jekyll & mr Hyde
  • 268 / 9 / 3
hess pisze:
i co będziecie sobie nawzajem konia walić?
a co polecasz? bo jeżeli chciałes dołączyć z takim zamiarem to smutną wiadomość mam :-O
  • 1107 / 51 / 0
Tajemniczej substancji.. jedynie tajemniczna to jest schizofrenia ktorą ta substancja bardzo skutecznie wywoluje na czas jej dzialania a u niektorych juz dzwignia sie przesuwa na stale.
Chuj na kaczych łapach
  • 98 / 6 / 0
ja na to mówię schizofrenia w proszku. Coś jak zupka instant. Zauważmy jednak pewną hipokryzję w ciągłym narzekaniu na alfę, nie znam osobiście silniejszego dopaminergika.
dj Jekyll & mr Hyde
  • 4807 / 267 / 0
Jako widz i realizator mógłbym dołączyć, tylko musiałbym mieć prawa autorskie żeby to sprzedać telewizji. Podzieliłbym się uczciwie po równo i tak wszystko przećpacie. Gwarantuję że cała Polska by was znała, a później po tłumaczeniu, którego raczej będzie niewiele, materiał zacząłby podbijać świat.

Hej Tereska by wymiękła. Las Vegas Parano Made in Poland.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 98 / 6 / 0
made in china
dj Jekyll & mr Hyde
  • 570 / 8 / 0
no nie nzam nic innego co ma takie jebniecie i zawsze dziala %-D

dobra wszystko juz napisano chyba

data oscyluje miedzy w przyszlym tyg a nastepnym tyg w weekend (w ten weekend bigosowi nie pasuje)
mi pasuje all day all night %-D licząc pi razy dzwi od przyszlej srody
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 545 / 8 / 0
Aż sobie ciśnienia narobiłem. Chociaż ostatnim razem wziąłem alfę po tygodniowym ciągu na fecie, schizofrenia była sroga, ale to jebnięcie..... Ahhhh.
Luk.low@interia.pl
  • 98 / 6 / 0
bawcie się dobrze, jeśli są jacyś katolicy wśród potencjalnych uczestników to pomyślcie o ostatnim namaszczeniu.
dj Jekyll & mr Hyde
  • 545 / 8 / 0
Koniecznie to nagrajcie i na youtuba wrzućcie.
Luk.low@interia.pl
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.