Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 82 / 5 / 0
- zielona herbata
- nikotyna
- noopept
- Jak się pan czuje?
- A dziękuję, doskonale :-)
  • 163 / 16 / 0
Piwo
marihuana
kodeina

edit: lol, teraz dopiero zerknąłem na wypowiedzi innych widzę, że szalejecie "zielona herbata" "noopept"... Nie pogadasz. :'(
" ludzkosc sie zepsula
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
  • 1628 / 199 / 0
1. hera
2. koka
3. hasz

Czasem LSD
  • 55 / / 0
- kofeina
- wino
- hasz
grzeczne dziewczę ze mnie ostatnio, jeszcze szlugi rzuciłam. tfu!
"Przywieź mi obrazki ładne, książki mądre i słodycze albo landrynkową piękną śmierć... "
  • 1262 / 17 / 0
Na co dzień
1. kofeina
2. nikotyna
3. Pseudo efedryna

Wersja apteczna z zeszłego roku
1. kodeina
2. metkat
3. DXM

Aktualny rok
1. DXM
2. MXE
3. etylofenidat/Noopept
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 202 / 3 / 0
Ostatnio:
1. kodeina
2. nikotyna
3. marihuana
  • 41 / 1 / 0
  • 8 / / 0
  • 186 / 7 / 0
1.marihuana (~codziennie)
2.alkohol (przy weekendzie)
3.kodeina (3x/miesiąc)
+kofeina i nikotyna
Obróć życie w żart
  • 5396 / 966 / 0
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.