Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 20 / 2 / 0
Próbowałem wczoraj białego 4cmc w kryształach i może nadaje się to do tynkowania ścian, ale na imprezę nie za bardzo. Przed wyjściem do klubu wziąłem małą kreskę, weszła słabo i bardzo szybko zeszła, i to do zera, jadąc na miejsce ziewałem i czułem się głodny. Pouczony tym doświadczeniem na miejscu wziąłem potężną krechę, przez jakieś 0,5h-1h było przyjemnie, dobrze się tańczyło, samopoczucie i libido skoczyły. Jakiś czas później wziąłem drugą równie potężną kreskę, działała gorzej i zeszła w 0,5h. Ogólnie jestem bardzo zawiedziony i pewnie dokupię sobie jakieś 3mmc, bo z samym klefem ciężko coś zrobić.
  • 1888 / 422 / 4
foliabombelkowa pisze:
Próbowałem wczoraj białego 4cmc w kryształach i może nadaje się to do tynkowania ścian, ale na imprezę nie za bardzo. Przed wyjściem do klubu wziąłem małą kreskę, weszła słabo i bardzo szybko zeszła, i to do zera, jadąc na miejsce ziewałem i czułem się głodny. Pouczony tym doświadczeniem na miejscu wziąłem potężną krechę, przez jakieś 0,5h-1h było przyjemnie, dobrze się tańczyło, samopoczucie i libido skoczyły. Jakiś czas później wziąłem drugą równie potężną kreskę, działała gorzej i zeszła w 0,5h. Ogólnie jestem bardzo zawiedziony i pewnie dokupię sobie jakieś 3mmc, bo z samym klefem ciężko coś zrobić.
"GŁUPIE 3MMC" było by lepsze a przede wszystkim - dłużej działające... 4CMC działa stosunkowo krótko o czym wiele osób już pisało i wiadomo o tym nie od dziś. Polecam mixa z 3mmc.
DXM
  • 100 / 4 / 0
DuchPL pisze:
foliabombelkowa pisze:
Polecam mixa z 3mmc.
W jakich proporcjach polecasz mix z 3-MMC?
I jaką dawkę polecasz dla osoby z małą jak i dla osoby ze sporą tolerancją na BK?
Uwaga! Użytkownik walkmanowiec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1888 / 422 / 4
walkmanowiec pisze:
DuchPL pisze:
foliabombelkowa pisze:
Polecam mixa z 3mmc.
I jaką dawkę polecasz dla osoby z małą jak i dla osoby ze sporą tolerancją na BK?
jako, że oba stimy podwyższają ciśnienie i działają na pikawę nie polecam brania tego i tego na ...raz.

dla osób z dużą tolerką BK - 300mg 3MMC i 250mg 4CMC robi konkretnie ale jak wspomniałem - nie na ...raz.

Najpierw zapodać 3MMC...w bombie... gdy faza/peak "lekko" zacznie SCHODZIĆ , i rozkręcać zacznie się - stymulacja! dopiero wtedy dorzucić 4CMC sniffem.
W tym momencie mógłbym porównać wejście 4CMC do dobrego snifa Mefa. Trzyma tak mocno do 30 min... po czym spadaasz do trzeźwej FAJNEJ fazy, która trwać może i 4 godziny!

Można oczywiście olać radę 'przeczekania" fazy 3jki... ale dla co-niektórych może być za grubo. I zamiast cieszyć się fazą będziesz się modlił by w końcu zeszła...

Co najlepsze - można spróbować zrobić to ponownie po około 5 godzinach, jak się trochę uspokoi. Taki "mix dorzutkowy" działa! trochę mniej klepnie szczura ale działa! i jest na prawdę dobrze. - natomiast nieciekawy zjazd wtedy murowany. I te nieszczęsne jelita.
DXM
  • 100 / 4 / 0
DuchPL pisze:
Polecam mixa z 3mmc.
jako, że oba stimy podwyższają ciśnienie i działają na pikawę nie polecam brania tego i tego na ...raz.

dla osób z dużą tolerką BK - 300mg 3MMC i 250mg 4CMC robi konkretnie ale jak wspomniałem - nie na ...raz.

Najpierw zapodać 3MMC...w bombie... gdy faza/peak "lekko" zacznie SCHODZIĆ , i rozkręcać zacznie się - stymulacja! dopiero wtedy dorzucić 4CMC sniffem.
W tym momencie mógłbym porównać wejście 4CMC do dobrego snifa Mefa. Trzyma tak mocno do 30 min... po czym spadaasz do trzeźwej FAJNEJ fazy, która trwać może i 4 godziny!

Można oczywiście olać radę 'przeczekania" fazy 3jki... ale dla co-niektórych może być za grubo. I zamiast cieszyć się fazą będziesz się modlił by w końcu zeszła...

Co najlepsze - można spróbować zrobić to ponownie po około 5 godzinach, jak się trochę uspokoi. Taki "mix dorzutkowy" działa! trochę mniej klepnie szczura ale działa! i jest na prawdę dobrze. - natomiast nieciekawy zjazd wtedy murowany. I te nieszczęsne jelita.
Ok czy po jednokrotnym użyciu substancji w miksie o jakim napisałeś jest odczuwalne pogorszeniu zdrowia układu pokarmowego?
Uwaga! Użytkownik walkmanowiec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
Jak dla mnie bez sensu jest zabawa w ketony, które zawsze działają za krótko, skoro jest miks 2-FA z 3-FA, który pod każdym względem przebija to co tu jecie i kombinujecie.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
up, podbijam pierwszy strzal 4-CMC przypomnial mi ten mephedronowy rushh.
wolna molekula
#mops
  • 1888 / 422 / 4
walkmanowiec pisze:
DuchPL pisze:
... I te nieszczęsne jelita.
Ok czy po jednokrotnym użyciu substancji w miksie o jakim napisałeś jest odczuwalne pogorszeniu zdrowia układu pokarmowego?
jak już napisałem... jazdy z jelitami mogą się do 3 dni utrzymywać.
DXM
  • 329 / 5 / 0
Po jednorazowym użytku nic mi nie było z jelitami.
  • 57 / 3 / 0
Przerobiłem prawdopodobnie tego ( opis działanie w temacie: zadaj pytanie specjalistą) zaczynając od grama prawie sam z czwartku na piątek, z piątku na sobotę z 3 kreski po 150mg, od soboty rano kreski do 100mg na podtrzymanie życia i ostatnia w sobotę o 23 całkiem spora. Razem około 2,5 grama w przeciągu 3 dni. Niedziela zjebany wiadomo, ale od braku snu bardziej i ok. 15 kładę się spać. W poniedziałek wstaję w dobrym humorze, żadnych niemiłych skutków fizycznych, jedynie lekke mnie zagazowało ;p , raz na 3 godziny potężna porcja gazów leci ;)
Teraz powiedzcie gdzie jest haczyk ;p Skąd te informacje o bardzo złym wpływie na układ pokarmowy? Osobiście zażywając pentedron miałem faktycznie odczucie jakby mi żarło żołądek od środka, tutaj tego nie doświadczyłem. Info o neurotyksoczności czytałem i nie podważam oczywiście. Prosiłbym jednak o porównanie toksyczności tej substancji do np. penterdronu lub mefa, ale w miarę obiektywnie i rzetelnie, a nie że :"mi się tak wydawało i mi nie podeszło... ". Nie piję tutaj do Ducha oczywiście ;) Pozdrawiam ;);)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.