Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 8 / 0
witam moze tez zaobserwowaliscie cos podobnego

jak walne za duzo alfy naraz tzn czuje ze grubo za grubo to zrenice mam szpilkowate a jak normalne ilosci to rozszeszone?
od czego to moze byc zalezne?

a i od ostatniego mitingu nie tykam alfy oczywko
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 1874 / 96 / 127
Tej tez sie skaplem, ze po stimach jak za duzo i za grubo to szpilki mam. O co w tym biega?
wolna molekula
#mops
  • 4894 / 853 / 0
Nie wiem jak z alfa ale mialem tak samo po amph w ciagu
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 8 / 0
moze sikamy neuronami dopamagenicznymi i one jako ostatnie wstchnienie wydzielaja endgene czy shizogenn huj jakie opio ??

teoria godna alfiarzy %-D
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 1874 / 96 / 127
Ja po srogim przejebaniu sie pentem tak mialem, jestem ciekaw czemu.
wolna molekula
#mops
  • 4894 / 853 / 0
Hmm tez bym chetnie sie dowiedzial dlaczego tak jest bo nie mam bladego pojecia ;)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 3 / 0
Po noradrenalinie i zdaje się nadmiarze dopaminy tak się dzieje. alfa musi być w takim razie NDRI. A to znaczy, że zdrowy człowiek jebie sobie tym mózg na hardkorze
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 3 / / 0
A u mnie, co dziwne tylko jedna źrenica robi się duża, a druga jest znacznie, znacznie mniejsza, wygląda to zabójczo dobrze
  • 2372 / 56 / 0
Ruszaj do neurologa, bo może to być objawem choroby neurologicznej.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 438 / 3 / 0
Czy ja wiem? Ja tak miałem często po dragach i proszę - w ogóle nie popierdolony jestem.
Nie, ale serio często tak miałem i gdzieś wyczytałem, że to nic groźnego.
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.