Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Pozdrawiam.
no wlasnie az szkoda wypierdalac tyle towatu :nuts:
@zielona
chyba chodzi o dawki i o to, ze Ty walisz po kablach a ja sie katuje doustnie? z reszta nie wiem.... czesto tez robilem przerwy zeby sie zupenie odtruc i moze to dlatego....wczoraj np nie wzialem i dzisiaj nic, tylko lekko obnizone samopoczucie. chyba zrobie tak ze dokoncze co mam i wiecej nie bede zalatwiac....
miales racje stary. w pewnym momencie kapnalem sie re to sie wymyka z pod kontroli. zakupilem se relanium. teraz skoncze co mam ale nie walac codziennie bo ciagi to zajstwo...amam nadzieje ze mi sie uda. szkoda wypierdalac ale wiecej nie zalatwiam.
@zielona
nie zamierzam wiecej tego kolowac min ze wzgledu na Ciebie :) no offence, nie oceniam Cie ale czytalem Twoje posty
z niejakim przerazeniem. duze dawki, dozylnie...mam nadzieje ze chociaz dostajesz to czego chcesz :) gdybym byl odpowiedzialnym narkusem to bym nie byl narkusem wogole. w pewnym momencie czlowiek ma ochote na wicej. pozdrawiam...
edit: rolki zapodane w dwkce 35 mg i naszla mnie refleksja: pewnie wiele osob zdobylo na tym forum info o tym co i jak cpac i sie wciagneli.ciekawe ile jest takich, ktore wykorzystaly zawarte tu dane na odwrot... tak wiec dzieki Gaargamel, moze dzieki Tobie nie spotkam smerfow ani innych nieprzyjemnosci ;)
sory za dlugiepo posta ale temat dla mnie waazny
wiem ze zapodaje kwasa, ale mslisz o przyszlosci? j zamiezam to niedlugo rzucic. mam wazniejsze zeczy do roboty a taramadol powoduje "wylozenie chuja" i zbyt przyjemny lelaks i w rezulatacie nie robi sie nic tylko cpa. teraz np soe zlamalem wczoraj nic ale dzisiaj 450mg + 35mg diazepamu+piwo. noc cpania i grania :) pukimam wolne od uczelni...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.