Zablokowany
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
RóżA pisze:
Mnie wykręciło po 2 + 1 po godzinnej przerwie
Dlaczego lubicie jak was wykręca?

PS: róża to ciekawy nick dla chłopa %-D
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RóżA »
Róża to normalny nick dla chłopca. Nieco bardziej inteligentni powinni wiedzieć (a przynajmniej się domyślać) skąd się wziął.

Pisząc wykręca nie miałem na myśli ciągu berserkera a po prostu zwiększony poziom wyluzowania :]
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pSyFox »
Witam kolegów i koleżanki.Zanim napisałem ten text to czytałem kilka godzin to forum.Oficjalnie witam wszystkich miłośników dropsing,sexing,flying..Nie bez powodu napisałem w tym temacie.Wybieram sie na koncert Tiesto 14.04.2007 i załatwiłem sobie 10 kręgów.Są to Białe Byki.Widziałem ich opis wczesniej ale nie był zbyt dobry :)Mam zamiar z kolezanką wszamać na tym koncercie po kilka.ale na poczatku spokojnie po sztuce zeby sprawdzić...W zyciu zjadłem kiladziescia dropów wiec niewiele.Najlepiej wszedł mi romb.Jak wróce z koncertu opisze ze zdjeciem co i jak.Może mój opis nie bedzie tak prof. jak kolegów ale postaram sie.Mysle że umiem odróżnic MDMA od innego syfku.pozdrawiam kręgarzy..
  • 5 / / 0
jakies 5 dni temu przyjebalem swojego 1 pixa w zyciu i sie w chuj rozczarowalem bo ziomek mi mowil ze jak zjem jednego pixa to powinno mnie sieknac. Mial 2 rodzaje pixow armani i dolce & gabbana ,ale sprzedal mi armani 1 za 10 zl i sie mega wkurwilem bo szczerze mowiac chuja poczulem , a ostatnio zobaczylem ze on przypierdala caly czas dolce &..... wiec musial wiedziec ze te armani to kupa.nastepnym razem z pixem pojde na impreze jakas bo na chacie sluchac nuty na winampie to mega lipa ;pp ale nie mialem wiecej hajsu wiec nie mialem jak isc sie dobrze pobawic.Hmmmmmmm? ciekawe ile wy mni3ej wiecej macie lat bo ja jestem jeszcze malolatem i wydaje mi sie ze za bardzo sie wkrecam np. w grzanie ;/;/ ile mieliscie lat jak zaczynaliscie ćpać cos mocniejszego niz stuff? Ja mam 15 lat...i co o tym sadzicie?? prosze jak ktos ma odpisywac na tego posta zeby znal sie na tym a nie napierdalal farmazony niestworzone ;/;/ thnks
Uwaga! Użytkownik stefan z kambodzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
stefan z kambodzy no to koles cie wydymal, skoro ix nie działał i w dodatku kosztował 10zl(a powinien 5-6zl).
ciekawe ile wy mni3ej wiecej macie lat bo ja jestem jeszcze malolatem i wydaje mi sie ze za bardzo sie wkrecam np. w grzanie ;/;/
srednia wieku na hypciu to 18-20 lat
ile mieliscie lat jak zaczynaliscie ćpać cos mocniejszego niz stuff?
ja zaczalem kombinowac z dragami jak mialem 17l, ale zauwazylem ze bardzoo duzo mlodzierzy w wieku 13-15 lat juz baka nadzbyt często, a nieco starsi 15-16 ostro na dyskach wrzucaja groszki i ze speedem zaczynaja swirowac...
A najgorsze jest to że im sie to podoba, mysla ze dodadzą sobie lat takim zachowaniem, a potem tylko slychac jak chodzą po dzielnicy i chwalą sie ile to wiader nie "przykurwili".... zalosne
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 5 / / 0
Hmmm? No w sumie to mnie wystrzelil ale ja wiedzialem w 100% ze on to ma w chuj taniej tylko ze ten typ bral tego duzo wiecej zeby przerobic hajs. Ja bralem tylko 1 pixa tak na sprobowanie wiec nie zalezalo mi w sumie na tych 5 zl ,ale wkurwilem sie najbardziej na to ze nic mnie nie kopnelo.AAA wlasnie mam jeszcze 1 ostatnie pytanie nie w temacie bede wdzieczny jak jakas osoba odpisze, Czy ktos z was nawijal kwasa(LSD) i czy to jest duzo mocniejsze od grzybow?? ale jak nie mozna pisac na inny temat to nie odpisujcie bo nie czytalem regulaminu ;pp
Uwaga! Użytkownik stefan z kambodzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Czy ktos z was nawijal kwasa(lsd) i czy to jest duzo mocniejsze od grzybow?? ale jak nie mozna pisac na inny temat to nie odpisujcie bo nie czytalem regulaminu ;pp
polecam opcję szukaj https://talk.hyperreal.info/search
lub osobny topic o lsd http://talk.hyperreal.info/viewforum.php?f=165
a regulamin przeczytaj ;]
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
eż jadłem te euro ze śląska które są wyżej opisane. Powiem że po 3 już miałem ostro. Raczej czyste MDMA a jeśli nie to w każdym razie dominujące zdecydowanie. Moc bym określił jako średnio mocną. Nie wyrzuca z butów jak to się mówi ale całkiem mocna. Ogólnie powiem że polecam, spoko na jakiś balet czy coś tedy.
  • 74 / 2 / 0
no to chyba sytuacja sie w Polsce poprawia, bo tak jak obserwuje sytuację na rynku u mnie to wychodzą coraz lepsze pille. u mnie w listopadzie były żółte gwiazdki, w grudniu chińskie znaki, od sylwestra białe wisienki, później pierścienie, byki a teraz są armani białe i wszyscy je chwalą, podobno 1 ładnie sieka już. Kilku ziomków z osiedla szamało je i mówili, że o klasę lepsze od byków, a byki ładnie mnie posiekały. niedługo zrobię opis tych białych armani z podlasia, bo chyba następny dobry rzut piguł do mnie trafił :-D
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kokainka »
Hm...wiesz co do tych armanich, nie wychwalałabym ich aż tak bardzo jeżeli chodzi o porządnego kopa. Jadłam na dysce 1,5, i nie miałam jakiejs takiej wielkiej sieki....one są słabe...Ale bądź co bądź fajnie sie po tym czułam, ale lajtowo..Więc nie daje im wysokiej oceny...
Mi osobiście najlepiej przypadły Versace, podwójnie nakrapiane żółwie i oczywiście Euro:*...Żółwiki brałam na soundtropolis i było ostro:D:D...
Uwaga! Użytkownik Kokainka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.