RóżA pisze: Mnie wykręciło po 2 + 1 po godzinnej przerwie
PS: róża to ciekawy nick dla chłopa
Jean Cocteau
Pisząc wykręca nie miałem na myśli ciągu berserkera a po prostu zwiększony poziom wyluzowania :]
ciekawe ile wy mni3ej wiecej macie lat bo ja jestem jeszcze malolatem i wydaje mi sie ze za bardzo sie wkrecam np. w grzanie ;/;/
ile mieliscie lat jak zaczynaliscie ćpać cos mocniejszego niz stuff?
A najgorsze jest to że im sie to podoba, mysla ze dodadzą sobie lat takim zachowaniem, a potem tylko slychac jak chodzą po dzielnicy i chwalą sie ile to wiader nie "przykurwili".... zalosne
Czy ktos z was nawijal kwasa(lsd) i czy to jest duzo mocniejsze od grzybow?? ale jak nie mozna pisac na inny temat to nie odpisujcie bo nie czytalem regulaminu ;pp
lub osobny topic o lsd http://talk.hyperreal.info/viewforum.php?f=165
a regulamin przeczytaj ;]
Mi osobiście najlepiej przypadły Versace, podwójnie nakrapiane żółwie i oczywiście Euro:*...Żółwiki brałam na soundtropolis i było ostro:D:D...
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.