Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 277 / 3
W sumie było mówione o tym mimochodem, ale nie było jeszcze tematu, który by poruszył tę kwestię wprost.

Też po GBL robicie się strasznie sentymentalni? Przyznam wam szczerze, że nigdy tak nie ryczałem, jak po GBL. I nie był to jednokrotny wyskok.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 161 / 3 / 0
Jak już mi zejdzie faza 'zajebistości' to prawie płacze i wtedy pojawia się rozkmina: polewać dalej czy może zacząć coś wreszcie naprawiać...

Zazwyczaj polewam dalej %-D
"Rzeczy łatwe są dla Ciebie trudne a trudne są łatwe ?" napisz... kontakt: m1033@o2.pl
  • 2278 / 277 / 3
Nie, nie, nie, ja mówię o fazie - stricte fazie.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 3362 / 349 / 0
Ta, zdarzalo sie plakac jak bubr po g, fenomen ten czesto wystepowal w ciagach.
  • 358 / / 0
W miksach z ketonami też tak macie?
  • 5777 / 1184 / 43
Coś w tym jest. Myślałem, że tylko na mnie tak działa. To takie skrajności. Z euforii można popaść w strasznego doła. Lepiej polać więcej.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 376 / 6 / 0
Plakac nie placze ale jak np ogladam jakis dobry film to potrafie ryczec hahaha na trzezwo czlowiek skala a tutaj lzy leca. przy dlugich ciagach leze czasem w lozku w nocy i mam 5 minut smutku ze odpierdalam jestem uzalezniony i ze traktuje ludzi jak szmaty xD
Uwaga! Użytkownik dinarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 6 / 0
london5 pisze:
Lepiej polać więcej.
I przespac smutek Xd
Uwaga! Użytkownik dinarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 906 / 36 / 0
Tak, wiele razy zdarzyło mi się wzruszyć po gblu, gdzie na co dzień jestem twardy jak skała i nie okazuję żadnych emocji. Np. podczas oglądania filmu, najbardziej ryczałem przy Into the Wild %-D albo przy oglądaniu starych zdjęć. Myślę że to dobra cecha GBL, że uwalnia od tych widocznie nagromadzonych emocji i wyrzuca je razem z płaczem.
297 dni czystości (05.01)
  • 1628 / 196 / 0
Taaa... Jak po wódzie tylko x9001.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.