Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 418 / 1 / 0
Witam.
Skonsumowałem ostatnio 1mg tej substancji, nakładając ją na dziąsło. (blotter od znanego vendora, dostałem w gratisie)
Gorzki ale bez przesady (jak np. 25c), lekko znieczulał.
Bodylouding typowy, czyli zimno-ciepło, chociaż osobiście większość PEA nie powoduje u mnie żadnego, ten określiłbym jako średnio przyjemny. Pierwsze efekty po godzinnie, wizuale bardzo przyjemne, nie nachalne, małe geometryczne wzory na większości powierzchni. Ogólnie straszne wyostrzenie/wyolbrzymienie koloru zielonego, cały ten nbome określiłbym zielenią. Ogółem od początku fazie towarzyszyła znaczna stymulacja (chyba największa jakiej doświadczyłem z fenyloetyloamin). Całość tripu zamkneła się w jakichś 6h. Bania skończyła się koło 19:00, o 4:00 dopiero zasnąłem

fajna substancja, ale mało mentalna jak dla mnie
6/10

a bym zapomniał, dociągnałem potem sniffem 20mg 4HO-DETA, ciekawy mix :)
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 2001 / 491 / 0
O dominacja jednego koloru podczas tripu? Ja tak miałem z kolegą po 2C-E. Tylko, że był to róż.
Nagle znaleźliśmy się w różowym, cukierkowym, przesłodzonym świecie. Leży u mnie 25E-NBOMe już kilka miesięcy i jakoś nie mogę się zabrać do testów...
  • 418 / 1 / 0
ale np. z 25I-NBOMe mam tak samo, niebiesko-fioletowo :cool: za każdym jebanym razem
każda substancja ma coś charakterystycznego, a wizuale po 25e są nie podobne do czegokolwiek co jadłem wcześniej.

jak kocha to poczeka :D
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 1628 / 196 / 0
LOL też miałem niebiesko-fioletowo po 25i. :-O Po 25c jak w awatarze, a po 25b dominował czerwony. Myślałem, że to tylko moje nastawienie, a tu się okazuje, że inni też tak mają. :-D

A jak porównałbyś 1mg 25E do 1mg 25B/1mg 25C?
  • 344 / 6 / 0
2mg bez tolerki o zmroku sam na chacie - potężny trip zarówno percepcyjnie jak i mentalnie. Pokój, nocne niebo, ulica, twarze - wszystko się rozpływało i przeobrażało nie do poznania. Mocne omamy, halucynacje i pole widzenia wyginające się w dysproporcjach. Umysłowo, dosłownie rozszczepienie osobowości. Głęboka autoanaliza i coś w deseń śmierci ego, wymieszane z bilokacją i paradoksami czasowymi. Wrażenie wcielenia się w drugą osobę (oraz jednocześnie w kilka osób). Zacząłem się ryć, że mój dekiel tego nie zniesie i wybiegłem z chaty spotkać się z trzeźwym (zjaranym) znajomym. Dopiero po dwóch dniach pozbierałem się psychicznie do kupy - lekcja dała mi nieco do myślenia. Zostałem zaskoczony, nie spodziewałem się tak srogiego doświadczenia. Tak powinien działać psychodelik. Polecam w chuj tę dawkę.
  • 1443 / 75 / 0
Ciekawa subtancja, wyróżniająca się spośród rodzinki nbome. Dziwne dysocjacyjne stany warte przeżycia, chociaż momentami za bardzo odmóżdżające.
LSD - Piękna i Bestia
  • 60 / 2 / 0
25E jest mało popularne, nie wiem czemu. Według mnie to najfajniejszy nbome. Testowałem w dawce 2mg. Bodyload mocno odczuwalny, ale... przyjemny. Takie jakby uczucie orgazmu w całym ciele dopóki bania nie wejdzie. Miszmaszu w cymbale nie ma, ale za to wszystko śmieszy, da się dogadać z ludźmi. Najpiękniejsze jednak były wizuale, całe otoczenie było w "trójwymiarze" (?), ciągłe zmiany kolorów, wydawało mi się jakbym był w całkiem innym świecie. Żadna tryptamina, inne nbome czy 2c-x nie dostarczyły mi takich wrażeń. Od siebie gorąco polecam, szczury podzielają moje zdanie :)
  • 1472 / 26 / 0
Ja raz testowałem w mixie z B ,gdzie 25B jest mentalne ,a 25E bardzo kolorowe jednak nie ążt ak jak25D jednak mimo wszystko polecam 25E :-)
  • 492 / 16 / 25
Właśnie jestem po teście z tą substancją i muszę powiedzieć, że rewelacyjna fenka, bardzo kolorowa i wśród NBOMów u mnie uplasowała się na 1 miejscu.
Razem z ziomkiem zaaplikowaliśmy po 1,5 mg, wjechało dosyć szybko bo wystarczyło ok. 35 minut żeby poczuć pierwsze efekty. Efekty wizualne zajebiste, wszystko przemieszczało się, mieniło i wirowało we fraktalach.
Przeżycie bardzo przyjemne, BL nie był dokuczliwy a sam trip trwał mw. 6h.
Substancja godna polecenia :-)
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 2641 / 39 / 0
Jest do zakupu w NL.
Sama nazwa przyciąga uwagę.
Testy na dniach.
Kartony po 1,2mg.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.