Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 561 / 40 / 0
Albo cpiesz albo się leczysz ... a tak na serio, będzie mocniej podbita noradrenalina i może być nie przyjemnie :finger:
  • 570 / 9 / 0
ok krotkie podsumowanie

100mg penty w 1ml wody = nic
200mg w 1ml wody gąraco zrenice rozszezone mocno jakas tam stymulacja cos z 5% alfy
250mg j/w
300mg penty w 1.5ml wody j/.w troche intesywniejsze
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 4807 / 269 / 0
Nawet nie próbuj z pentedronem po ciągach na alfie, bo ona wyrabia tak kosmiczną tolerkę na dopaminergiki że nie wiem czy koks byś poczuł. Szkoda kasy.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 570 / 9 / 0
senk w tym ze zamiast alfy dostalem te gowna w paczce i chcac nie chcac xD
Warszawski Cpun pisze:
  • 4807 / 269 / 0
Chcąc nie chcąc to sam by wyjebał, co zresztą nieraz czyniłem i się tylko wkurwiłem ;-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 192 / 2 / 0
Poprawił sie pentedron ostatnio czy nadal ciulowy ? Ostatnio bralem rok temu gdy był zajefajny ale potem jakies badziewia trafialem i zrezygnowalem calkowicie.
  • 373 / 14 / 0
Dla mnie ta substancja ma strasznie nie przyjemne działanie, lęki, dysforia jak zjazd po 3mmc.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
dzialanie 20 min potem zjazd kilka godzin. To juz wole trzezwosc
wolna molekula
#mops
  • 76 / / 0
Piątka leży przede mną. Jedyny kontakt z pente miałem z pojedynczymi kryształami do tej pory. Wish me luck :D
  • 570 / 9 / 0
dosyc dobrze poczulem 200mg penty w 1ml podane w 3sek / co przy A-PVP bylo by wyrokiem smierci / OIOMEM %-D

coraz bardziej zaczynam sie do tego przekonywac

to jest takie subtelniejsze alfa robi rozpierdolol

ale i tak jest o wiele bardziej WYPIERDALA Z BUTOW PO PENCIE CZUJE SIE JAK PO 10MG BUSZKU %-D
Warszawski Cpun pisze:
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.