Czy 5mg tranxene (dikalii clorazepas, pierwszy raz o tym słysze) nada się jako benzo do uspokojenia tachykardii przy niespodziewanie-agresywnym wjeździe którejś z tryptamin/fenyloetyloamin? Nie wiem w ogóle czy benzo samo w sobie ma takie działanie, ale zdrowy rozsądek podpowiada mi, że tak, a do beta-blokerów dostępu nie mam.
Bisocard znajdzie jakiś użytek? To chyba raczej do regularnego stosowania, a nie doraźnego?
Captopril będzie dobry do usunięcia ewentualnej wazokonstrykcji, ale sam w sobie chyba nie zbija pulsu. Nie spowoduje przypadkiem nagłego spadku ciśnienia w połączeniu z benzo?
Dodatkowo, wszelkie sugestie mile widziane
nie proszę Pana, staliśmy się jednością ze wszechświatem i wiecznością
Ktoś wie coś więcej, a może jest tu ktoś kto próbował?
FajnieJest pisze:Jakiekolwiek benzo wystarczy.
Dokładnie.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".