Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 744 / 28 / 0
MDMB-CHMINACA.gif
Pełna nazwa (IUPAC): 2-{[1-(cycloheksylometylo)-1H-indazol-3-ylo]formamido}-3,3-dimetylomaślan metylu
https://en.wikipedia.org/wiki/MDMB-CHMINACA

To coś, to syntetyczna pochodna AB-CHMINACA lub coś mocniejszego. %-D
Spotykana też pod nazwami MDMB-CHMICA lub MDMB-CHM.
Hipotetyczne dawki: :gun: 0.1 - 0.3mg (?)

Natomiast jeszcze nie opisany analog tej właśnie substancji to 4F-MDMB-CHMINACA, znany też jako (MDMB /N/-Bz F). Według informacji od RT (RussiaToday), dość sławny bo 25 denatów oraz ponad 700 hospitalizacji w samym związku radzieckim.

[ external image ]

Natomiast MDMB-CHMICA ostatnio w europie już też zbiera podobno wysokie wskaźniki hospitalizacji. Czyli zapowiada się ciekawie- musi być mocno i ekonomicznie... :diabolic:

*Z tymi nowymi rc kanna jest też spore zamieszanie, bo część zagranicznych vendorów w zasadzie jako MMB-CHMINACA ma wzór właśnie MDMB-CHMICA. Tutaj już można się pogubić i w zasadzie nie można zidentyfikować co właściwie jest czym. Prawdopodobnie błędy w nazewnictwie na podstawie IUPAC.*
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 1874 / 96 / 127
Duzo zgonow=dobry drag

Czekam na to cudo, czy to czasem nie siedzi w Ruskim Spice?
wolna molekula
#mops
  • 744 / 28 / 0
Według RT.com to w tym spajsie jest: 4F-MDMB-CHMINACA (MDMB /N/-Bz F)

Video, w 2:39 min. piękny widok. %-D
http://img.rt.com/files/news/2f/4a/40/0 ... t=download
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 75 / 1 / 0
Teraz tylko czekac az ktos w Polsce jebnie w ramy po tym:)
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 1874 / 96 / 127
Ja bardziej czekam, az bd mozna to kupic.
wolna molekula
#mops
  • 126 / 3 / 0
Gdy zobaczyłem nazwę tematu, przeżegnałem się, niby odruchowo, ale nigdy nie miałem takiego odruchu, na dodatek jestem niewierzący. Boże miej nas w opiece.
Czekam na więcej info :gun:
  • 3955 / 147 / 0
tylko pamietajcie, ze w zakonie kresli sie reka odwrocony krzyz w powietrzu. :finger:

widze, ze nowe kannacze zmierzaja stricte w strone karencji. %-D
niedojebanie genetyczne
  • 1934 / 108 / 0
aktualnie po tym jak trabia w wiadomosciach i ztego co widze na miescie idzie juz to gowno kupic, narazie wiekszosc to chospitalizacja (od 1 lipca) ale czekam z niecierpliwoscia na masowe zgony i mowie to calkiem serio to gowno to zwykla trucizna, minelo nie cale 2 tyg od delegalizacji i pojawienie sie tego na miescie (najprawdopodobniej ale jestem prawie pewny ze pod "mocarzem" kryje sie ten zwiazek badz jego mieszanka z zdelegalizowanymi kanna 1 lipca) jest masakryczny wysyp chospitalizacji w calej polsce nawet u siebie w miescinie widze ze to juz tu jest.....
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 680 / 43 / 0
jakby ktoś nie widział jeszcze: https://hyperreal.info/ro%C5%9Bnie-licz ... katowicach

zmienili skład po delegalu i mamy piękne żniwo. w tym mocarzu z tego co czytałam najprawdopodobniej siedzi między innymi ten kanna :)
radzę uważać.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 2466 / 15 / 0
Witkacy pisze:
Według RT.com to w tym spajsie jest: 4F-MDMB-CHMINACA (MDMB /N/-Bz F)

Video, w 2:39 min. piękny widok. %-D
http://img.rt.com/files/news/2f/4a/40/0 ... t=download
Mam jeszcze lepsze filmy nagrane na karze przez moją matkę

Musimy wysłać ekspedycje z zakonu maczany aby przeprowadzić u rusków szkolenia
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.