- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
jarekjurek pisze:5-mapb (ewentualnie 6-apb) z 5-MeO-MIPT? Dobre połączenie? Jakie dawki byłyby najlepsze?
podbijam i jak z tolerka musi byc bo tydzien temu bralem 5 mapb ale w miedzyczasie narazie ponad 1.5 g najlepszych sortow 3mmc na raz oralnie - jakbym nie zdjal rano sluchwek nie przeszedl sie to bym nie wiedzial jak sie pikawa napiernicza a obraz zaczal sie rozjazdzac na boki (prbowalem utrzymac w jednym miejscu ale sam skrecal (raz tak mialem jak przesadzilem z ciagiem DXMu ale wtedy to na psychodeli i wnioskuje ze to wina przeogromnego cisnenie - wczesniej wypilem litra wódki i male kreseczki a potem najebany po alko poza kontrola tyle dobrego 3 mmc przejebalem na razi...i na drugi dzien prawie giet dobrego brefa bo pisalo kilka osob ze dziala, nie wiem gdzie wy mieliscie dzialanie mnie nawet nie smyrnelo teraz musze to przespac bo 2 nocki mi uciekly - dodam tylko ze po tem 1.5 giecie dobego 3mmc z srednia tolerka gdyby nie 12mg klonow to spanikowany jechalbym na oiom - jak bym w sklepiej to bylem pewny ze wszyscy slysza jak serce napierdala mi - nie wiem co obwiniac alko czy taka przedawkowanie 3m\mmc
na sylwka planuje 250 albo wiecej bialego dobrego 5 mapb + 25 meo mipta i doca co myslicie!?
show must go on
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
adamgrand pisze:A jak piateczka laczy sie z GBL? Bo jesli analogicznie do 3MMC to chyba sprobuje, ale czy bardzo bedzie widac moj stan?
Ktoś mówił, że dla niego ciężko - ja bardzo miło wspominam.
Tolerka mi się zwiększyła, jak ktoś dostał jakiejś gorszej bomby to tak samo - od razu z tego leczy.
Lałem sobie co chwile 0.4-0.8 na polewki i było bardzo spoko, miks polecam, szczególnie jak schodzi faza z mapb, żeby ładnie podbić działanie i miękko wylądować.
A co do wyglądu - zależy od osoby - po mnie, jeśli chcę, może być nic nie widać.
Kumpel nie potrafi pohamować się od bomby i po minucie zauważysz, że jest wyćpany.
artur019 pisze:Poza tym 5-meo-mipt jest SNRI, a to już mówi samo za siebie o tym miksie.
[*]
mam tez inny pomysl zamiast 5 meo mitpa tj DOI 2 mg tylko wydaje mi sie ze ona bardziej siada na serce ( w sensie dluzej)
a jak 5 mapb z 3 mmc ( niby odradzane bo mozna dostac ZS) ale caly czas cszytam ze ludzie lacza to wiec jak wkoncu ktore najpierw i czy duza przerwe zrobic czy male dawki :old: z gory dzieki za szybka odpowiedz tj 20h :moody:
*mozna scalic to z poprzednim
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.