Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 568 / 53 / 0
xemnaspl pisze:
Jeśli chcecie mieć prawie to, co kiedyś Pozsdawam.
Pozdro, jak koleś się pyta ile ma przyjąć na pierwszy raz.

Weźcie sie kurwa ogarnijcie z tymi swoimi radami. Ludzie bez tolerki wchodzą, pytają a tu wyskakuje taki przećpany typ, który pisze niezrozumiale by osoba, której w ogóle nie zna waliła na start bombe 400 mg. No kurwa chłopie ogarnij się. Sam z wielu doświadczeń i opinii znajomych wiem, że u ludzi bez żadnej tolerancji już 50 mg daje przyjemny stan...
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 762 / 37 / 0
Ten wątek jest mocno rozpostarty, niech przejrzy 5k postów i wyciągnie wnioski, to pytanie się przewija :shock:
Jeżeli na podstawie 5ciu ostatnich będzie podejmował się prób, świadczy tylko o jego nierozwadze
  • 1628 / 196 / 0
lolek555 pisze:

Jeżeli na podstawie 5ciu ostatnich będzie podejmował się prób, świadczy tylko o jego nierozwadze

Ale tacy istnieją, wiem co mówię. :rolleyes:
  • 405 / 26 / 26
Na codzień nie gustuje w beta-ketonach. Lecz jako nastała taka okazja, by w 4 sobie umilić czas wieczorem (Moi towarzysze średnio doświadczeni - troche styczności z 5mapb, troche z psajko. Pytałem o dawki p.o. ponieważ dla jednej wciągnięcie 5apb/5mapb było równoznaczne z śmiercią, a miej wiecej chce to rozłożyć, żeby wszyscy mieli podobnie i komfortowo.)
Sort jest od jednego z najpopularniejszych chwalonych vendorów, więc zapewne jest wszystko si.

@lolek555
Tak, przeczytałem dużo tego wątku, lecz większosć postów jest tak samo rozbieżna jak te 5 ostatnie. Przeczytam posty z końca wątku - to będzie, że ludzie mają tolerke i lepiej ich nie słuchać, przeczytam z początku - to będzie, że kiedys to były inne, lepsze, sorty.

Koniec końców, uważam chyba, że 150mg p.o. będzie si. Jak się rozkręci, komu będzie mało ten dociagnie jak będzie chciał, kto nie ten nie.
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 568 / 53 / 0
Słuszna decyzja.
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 1709 / 11 / 0
Próbował ktoś kiedyś brać bardzo dużą ilość 3mmc z bardzo dużą ilością benzo?
  • 5792 / 1188 / 43
jaki to ma sens do chuja ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 704 / 5 / 0
Na pierwszy raz poszło 250mg i było bardzo fajnie, chociaż lekki rozpierdol na bani był.

Dla mnie teraz po 200mg czuję lekki niedosyt.
Zamawiac 3mmc na sylwestra i planuje walnąć:

250mg oral i w tym samym czasie ~80mg sniffem.
Myślę, że dzięki sniffowi będzie bardzo przyjemny wjazd, a potem, jak już będzie schodził, zostanie bomba ze zjedzonego 3mmc.

Na 3 osoby na całą noc, dość mocno zakrapianą alkoholem, 2g będą w porządku myślicie?
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
london5 pisze:
jaki to ma sens do chuja ?
Sens taki, że jestem kurwa ciekawy.
  • 1874 / 96 / 127
Ja mieszalem trojke i dicla + flubro od tego vendora co ty brales. Mega sie ucpalem, nie pamietam wiele.
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.