Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 989 / 35 / 0
Znow obracam zdziry ktore sponoruja moje uzaleznienie :(
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 2878 / 21 / 0
to pjonteczka:D
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 880 / 23 / 0
Ale co takie 5/10 w porywach 6 z moim hujem w ustach? czy jestes dżejms din i wyrywasz dyszki bujając się na sponsoringu?

Zdradź mi swój sekret ^^
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 989 / 35 / 0
Mialem tylko jedna 6/10. Przewija sie ta pani w tym watku. Ale to z litosci chyba z nia bylem bo ani nadzwyczaj ladna ani bogata. Ale spelniala wszystkie moje zachcianki. Niewolnika tez dobrze miec. Pozostalych 6 oficjalnych mych pan to 9-10. Majac dragi i fach w reku mozna z nonszalancja przebierac w dyszkach.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 71 / 3 / 0
Jak tam warszawski żyjesz jeszcze?Bo zbyt późno zobaczyłem ten wątek ale tak sie zaciekawilem ta historią ze przeczytałem od poczatku i wiem zeby sie nie wpierdalac w opiaty.
  • 906 / 74 / 19
Warszawski wciąż sprowadza na złą drogę niewinne niewiasty... :-D
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 989 / 35 / 0
SandS skad masz takie informacje? Myslalem, ze dosc dobrze to ukrywam.. Jednak nie :(

xzx
  • 2 / 3 / 0
Po przeczytaniu tego jest mi mega dziwnie... Ufam sobie, ale teraz mam wrażenie, że zaraz od jedzenia stymulantów przejdę do napierdalania w kable. Zwłaszcza, że ostatnio mam takie myślenie, że mnie żadna substancja nie wciągnie.
:-( :-( :-( :-) :-) :-)
  • 207 / 16 / 0
Skandaliczna pisze:
Zwłaszcza, że ostatnio mam takie myślenie, że mnie żadna substancja nie wciągnie.
Każdy tak chyba sobie na początku mówił. :-D
  • 989 / 35 / 0
Skandaliczna, ja Cie wciągane. Wciągne w wir w którym mieszają się wody dobra i z la tego skandalicznego świata..

xzx
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.