Mam dość dziwną sprawę i chciałem zasięgnąć obiektywnej opinii. Tydzień temu zamówiłem 5g przez jeden z darknetowych portali - co ważne od sprzedającego od którego kupowałem już wcześniej i list doszedł bez problemu bezpośrednio do skrzynki.
Dzisiaj jednak wyjąłem ze skrzynki na listy awizo ( wiem że to na pewno ta paczka bo podałem fake imię i nazwisko ) na awizo zaznaczone jest "przesyłka z zadeklarowaną wartością" co do sprzedającego rozmawiałem z nim i mówi że przesyłkę wysłał w identyczny sposób jak ostatnio. Dodatkowo sprawa jest o tyle ciekawa że ja nie mogę odebrać przesyłki bo w dowodzie mam inny adres, jak już to musiał bym wysłać po nią brata. Powiedzcie mi czy możliwe jest że jeśli przesyłka przyszła z zagranicy to pojebali coś na poczcie i dlatego awizo albo listonoszowi się nie chciało jej nosić i dlatego awizo ? czy to raczej policja chce żebym sam ją odebrał ? tylko to też się trochę mija z celem bo byłem dzisiaj cały dzień w domu i wydaje mi się że jeśli była by to policja to oni by do mnie z tym zawitali a nie próbowali ściągnąć mnie na pocztę? zaznaczę że wcześniej przyszło z 4 - 5 przesyłek na te adres i nie było żadnych problemów wszystkie lądowały w skrzynce.
Proszę kogoś o świeże spojrzenie na sprawę
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.