Mam dość dziwną sprawę i chciałem zasięgnąć obiektywnej opinii. Tydzień temu zamówiłem 5g przez jeden z darknetowych portali - co ważne od sprzedającego od którego kupowałem już wcześniej i list doszedł bez problemu bezpośrednio do skrzynki.
Dzisiaj jednak wyjąłem ze skrzynki na listy awizo ( wiem że to na pewno ta paczka bo podałem fake imię i nazwisko ) na awizo zaznaczone jest "przesyłka z zadeklarowaną wartością" co do sprzedającego rozmawiałem z nim i mówi że przesyłkę wysłał w identyczny sposób jak ostatnio. Dodatkowo sprawa jest o tyle ciekawa że ja nie mogę odebrać przesyłki bo w dowodzie mam inny adres, jak już to musiał bym wysłać po nią brata. Powiedzcie mi czy możliwe jest że jeśli przesyłka przyszła z zagranicy to pojebali coś na poczcie i dlatego awizo albo listonoszowi się nie chciało jej nosić i dlatego awizo ? czy to raczej policja chce żebym sam ją odebrał ? tylko to też się trochę mija z celem bo byłem dzisiaj cały dzień w domu i wydaje mi się że jeśli była by to policja to oni by do mnie z tym zawitali a nie próbowali ściągnąć mnie na pocztę? zaznaczę że wcześniej przyszło z 4 - 5 przesyłek na te adres i nie było żadnych problemów wszystkie lądowały w skrzynce.
Proszę kogoś o świeże spojrzenie na sprawę
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.