Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
nie wie natomiast jak to dobrze i najlepiej przyjac?
ma polowke i tyle zamierza przyjac
co doradzacie? z czym zmieszac, co dodac, do czego dodac
zeby zadzialalo jak powinno i zeby nie zmarnowal materialu
mozna jakos mdlosci niwelowac?
wszelkie inne wskazowki mile widziane
esioka pisze:znajomy co mieszka w czechach jara sie (i budzi we mnie rownoczesnie zazdrosc jebany:P) ze dorwal meske w proszku hcl
nie wie natomiast jak to dobrze i najlepiej przyjac?
ma polowke i tyle zamierza przyjac
co doradzacie? z czym zmieszac, co dodac, do czego dodac
zeby zadzialalo jak powinno i zeby nie zmarnowal materialu
mozna jakos mdlosci niwelowac?
wszelkie inne wskazowki mile widziane
Jaka szansa na wałka?
zachcesz. nie będzie !
Nacfiągnij szczykafkę i w kakaowe oko :listen: pill@
Ładowało się około 3 godzin, nie na pusty żołądek, ale też nie od razu po jedzeniu.
Dawka nie była wysoka, a cała faza lekka i "naturalna". Bodyload znikomy, trochę borowało w brzuchu, ale bywało gorzej. Mimo tego, że nie wywaliło mnie na orbitę Keplera 452b, to był to jeden z najlepszych tripów w życiu.
Czas trwania: 6-8 godzin, praktycznie jednostajnie, na tym samym poziomie. Lekkie problemy ze spaniem.
S&S: łono natury, miejscówka w lesie. Czułem się jak boże dziecię na placu zabaw, było beztrosko i błogo.
Wizualnie też leciutko, w stylu ruchów na granicy pola widzenia, oddychanie chmur czy drzew, gdy się na moment na nich zawiesiłem.
Musowo do powtórzenia
The body or a conscious mind'
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.