Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
nie wie natomiast jak to dobrze i najlepiej przyjac?
ma polowke i tyle zamierza przyjac
co doradzacie? z czym zmieszac, co dodac, do czego dodac
zeby zadzialalo jak powinno i zeby nie zmarnowal materialu
mozna jakos mdlosci niwelowac?
wszelkie inne wskazowki mile widziane
esioka pisze:znajomy co mieszka w czechach jara sie (i budzi we mnie rownoczesnie zazdrosc jebany:P) ze dorwal meske w proszku hcl
nie wie natomiast jak to dobrze i najlepiej przyjac?
ma polowke i tyle zamierza przyjac
co doradzacie? z czym zmieszac, co dodac, do czego dodac
zeby zadzialalo jak powinno i zeby nie zmarnowal materialu
mozna jakos mdlosci niwelowac?
wszelkie inne wskazowki mile widziane
Jaka szansa na wałka?
zachcesz. nie będzie !
Nacfiągnij szczykafkę i w kakaowe oko :listen: pill@
Ładowało się około 3 godzin, nie na pusty żołądek, ale też nie od razu po jedzeniu.
Dawka nie była wysoka, a cała faza lekka i "naturalna". Bodyload znikomy, trochę borowało w brzuchu, ale bywało gorzej. Mimo tego, że nie wywaliło mnie na orbitę Keplera 452b, to był to jeden z najlepszych tripów w życiu.
Czas trwania: 6-8 godzin, praktycznie jednostajnie, na tym samym poziomie. Lekkie problemy ze spaniem.
S&S: łono natury, miejscówka w lesie. Czułem się jak boże dziecię na placu zabaw, było beztrosko i błogo.
Wizualnie też leciutko, w stylu ruchów na granicy pola widzenia, oddychanie chmur czy drzew, gdy się na moment na nich zawiesiłem.
Musowo do powtórzenia
The body or a conscious mind'
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.