Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
To ludzie stworzyli sobie boga.
To ludzie stworzyli sobie boga.
Wydaje mi sie, za za ktoryms razem bedzie "boom" i od tej pory boska szałwia bedzie na Ciebie dzialac jak powinna :P.
Paliłem chyba na wszystkie sposoby ( nawet wiaderko ) ale nigdy nie zadziałała na mnie mocno. Nie popełniam błedu w paleniu (bongo + palnik jubilerski ), w płucach trzymam odpowiednio długo bo płucka mam wytrenowane. Ostatnio próba to 4 cybany, po dośc duzej przerwie w paleniu salvi. Wszystko starałem sie brac na 1 bucha, efekt tylko jeden wkurwienie ze znowu nie miałem bani :( Co robic jakies rady ??
a) to nie była Salvia :)
b) nie umiesz tego palić
c) paliłeś susz a nie ekstrakt
A jeśli wszystko było ok, a nadal nie działa to musisz poprostu próbować z mocniejszym ekstraktem.
Pozdrawiam.
powiem tyle nic wielkiego się nie działo tyle że dziwnie się czułem i tak jakby to pomieszczenie w którym się znajdowałem było jakieś dziwne nie umiem określić. a i jeszcze tak jakby ciągnęło mnie do tyłu. być może trzymałem za krótko bo to strasznie gryzie w gardziel i się kaszle po tym. a mój brat raz zapalił i jakaś nieopanowana śmiechawka i dziwne ruchy rękami. wypaliłem tego może z 7 gram. paliłem w bongu butelce nad gazem i nad zwykłą zapalniczka
Działa na wszystkich. Skoro nie zadziałało to:
a) to nie była Salvia :)
b) nie umiesz tego palić
c) paliłeś susz a nie ekstrakt
A jeśli wszystko było ok, a nadal nie działa to musisz poprostu próbować z mocniejszym ekstraktem.
Pozdrawiam.
b) Umie palić (paliłem na wiele sposóbów i zawsze trzymałem długo w płuchac)
c)Racja to był susz, ale na moim kumpli ten sam susz działał super
http://www.diva.info.pl/ <- GieBLowe radyjko internetowe Rossgłośnia, w fazie testów, zapraszamy (chwilowo radio nie działa, szukamy dobrego hostingu ;))
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.