Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
A i jeszcze jedna rzecz, lecze się na kręgosłup lekarze stwierdzili bóle mięśni przykręgosłupowych z powodu skoliozy i kifozy kręgosłupa piersiowego. Boli dokładnie między łopatkami i ostatnio przeczytałam że to może być objawiem choroby wieńcowej tak samo jak i ucisk w klatce :-/ możliwe że mogło się tak stać po prawie miesięcznym ciągu ? (ogólnie męczę amf od marca co jakiś czas, w sierpniu ciąg na zmianę z 3mmc)
Tak mogłeś się nabawić problemow z sercem :wall:
Tak na poważnie, to niewiem gdzie w tym temacie napisałam ,że 'myślę iż wszystko będzie wporządku' tylko właśnie chce się dowiedzieć co może mi grozić i na co warto się przebadać (czytanie ze zrozumieniem :) ).
A co do ciągów.... chyba 90% narkoforumowiczów zdaje sobie sprawę jak ten mechanizm działa, więc twoje zdziwienie i wirtualne uderzanie głową o mur kolego jest chyba z lekka... nie na miejscu ? ;-)
Najlepszym przykładem są profesjonalni kulturyści, którzy praktycznie na codzień stosują sterydy i to w dużych ilościach. A sterydy są bardziej szkodliwe niż np. amph. Stosują mnóstwo suplementów i leków zabezpieczających organizm przed skutkami ubocznymi i jakoś nic im nie jest.
Co do pytania co jest bardziej szkodliwe alkohol czy amfetamina to tutaj jest tabelka:
http://www.wykop.pl/ramka/139999/lista- ... arkotykow/
lecialem w ciagu 4 dniowym wto-czwartek (niwielkie ilosci lacznie z 200mg). boli mnie w miejscu zanzaczonym na czerwono, do tego jakos szybko przez mnie woda przeltuje. pije i od razu odlac sie ide. W sumie jest tak od kiedy przywalilem tj od poniedzialku ale wtedy bylo w malym stopniu, w czwartek rano nastapilo apogeum, moze dlatego ze sie odwodnilem. dlatego tez skoczylem ciag. Dzisiaj jestem juz po zwale, dobrz sie czuje ogolnie tylko mnie tam boli, takie, hm klucie lekkie ?
Pewnie material zanieczyszcony, ale cuz jutro wale pewnie znowu, co robic z tym bolem, samo przejdzie czy na potowie? moze do zwyklego lekarza ? co jest w tym miejscu ktory zaznaczylem? wyrostek robaczkowy, katnica?
aha wiadomo cos jak sie ma tajemnica lekarska do narkotykow? nie robia przypalu na psiarni?
piotr240 pisze:tez tak myslem, tym bardziej ze zapomnialem o nawadnianiu i nastapilo mocne odwodnienie w nocy sroda/czw, ale nera jest chyba wyzej i sa je dwie, wiec napierdalaly by chyba symetrycznie?
aha wiadomo cos jak sie ma tajemnica lekarska do narkotykow? nie robia przypalu na psiarni?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.