Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
ja bym wziął na jakiś festiwal w chuuuuuj maczany, 3 meo PCP, i 3fa i jeden karton 25c.
wolna molekula
#mops
  • 2278 / 277 / 3
1-szy dzień:
GBL plus jakiś delikatny stim (2-FA albo EPH).
2-gi dzień:
Tu już z grubej rury - głównym gwoździem programu będzie 5-MAPB.
3-ci dzień:
Syntetyczne kanna popijane giebelkiem.

Myślę, że to najrozsądniejszy program, który przy okazji w połączeniu z intensywnym ruszaniem się nie zdewastuje mojego organizmu.
Jakieś sugestie?
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 2466 / 15 / 0
Ja tak patrze na te kombinacje i się zastanawiam. Jest tam gdzie ruchać ?

A tak w ogóle to tez polecam 3-MeO-PCP od typowych dysocjantów się różni i nie powoduje takiej zwały a ma nawet mocną stymulacje.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 2278 / 277 / 3
Ruchać nie ma za bardziej gdzie. :(

...ale jak się sprężysz, to zdążysz sobie spałować Wiplera na szybko w tojtoju. :)
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.