Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Wiem, że eksperymenty z kroplami po kablach nie są opłacalne, a co najwyżej bolesne, zresztą mam awersję do igieł, także jak już miałbym się przełamać to dla czegoś co daje zajebisty wjazd (planuje kota), ale jak wygląda kwestia tej drogi podania?? Wiem, że to mało chlubny sposób ćpania, ale podzielcie się swoimi spostrzeżeniami.
Powód: Zmiana nazwy tematu.
Ale dajmy się komuś obeznanemu wypowiedzieć ;)
A per rectum pewnie podobnie jak przy oralu.
Tramal p.r - z tym, że nie w kroplach, a tabletkach. Wpadłem na taki przepis.
0. Bierzemy 5mg diazepamu / 1 mg klonazepamu / 0.5 mg alprazolamu.
1. Kruszymy tabletki na jebany pył.
2. Rozpuszczamy w 20 ml wody o temp ok 20st C.
3. Wkładamy do strzykawki (50ml lub 20ml) chusteczki w celu zrobienia filtra.
4. Filtrujemy masę tabletkową.
5. Otrzymany roztwór podajemy p.r lub p.o .
Co o tym myślicie? Będzie kopało? Wg mnie to miły i bezpieczny przepis.
20ml wody to przesada. 5ml starczy, woda najlepiej gorąca. Filtrujesz przez cienką warstwę filtru strzykawkowego zrobionego z waty bądź chusteczki.
pozdrawiam
papier, żelazko i jedziesz z tym woskiem.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.