http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Odstawka wszystkiego zamieniła mnie w wystraszoną zalęknioną dziewczynkę i wczoraj z podkulonym ogonkiem udałam się do głowologa; dostałam receptę na Amizepin,
Wczoraj pierwsza dawka (200mg) wyciszyła mnie i położyła spać w ciągu 30 minut, zdrowy, praktycznie nieprzerwany sen przez całą noc, za dnia również "normalniej". Będę testować dalej, zamierzam polecieć w ciągu ;]
Po co pchasz w siebie tyle tego gówna? Masz padaczkę? Jeśli nie, to klony to raczej gwóźdź do trumny a nie lekarstwo.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.