Dzis kolega, wartosciowy, zawsze spada jak wezme keton.
Mowi ze wale dawki smiertelne i nie chce byc przy mojej smierci.
Typ co nigdy by nie pomogl ale uciekl i czym predzej telefon na wtyczke w policji zeby z monitoringu nie scigneli.
Dzis mu mowie; jak zdechne to od razu w kiblu, mozemy isc na spacer....
Prawda mysle ze mega by mial kurwice i zazdrosc: Maska Bogiem "a mi zimno"...
Debil. Ale go stracilem, a debile tez potrzebni:
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
dragami zas lecze bol po stratach.
:emo:
Więc przez dragi straciłem kumpla
Wiem, że ćpuny niby zasad nie mają, no ale kurwa bros before hoes, nie obił ci ryja ani nic z tych rzeczy? :nuts:
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
@up
"bros before hoes" każdy prawilny chłpaczyna powinien mieć to zakodowane w bani.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.