Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1611 / 35 / 0
Ludzie ktorych straciliscie przez dragi

Dzis kolega, wartosciowy, zawsze spada jak wezme keton.
Mowi ze wale dawki smiertelne i nie chce byc przy mojej smierci.
Typ co nigdy by nie pomogl ale uciekl i czym predzej telefon na wtyczke w policji zeby z monitoringu nie scigneli.

Dzis mu mowie; jak zdechne to od razu w kiblu, mozemy isc na spacer....

Prawda mysle ze mega by mial kurwice i zazdrosc: Maska Bogiem "a mi zimno"...

Debil. Ale go stracilem, a debile tez potrzebni:
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 562 / 29 / 0
Siebie :-) , wiele razy. Zawsze jednak dało się wypchać marionetkę czymś nowym, i nałożyć jej nową odzież.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3964 / 150 / 0
nikogo.

dragami zas lecze bol po stratach.

:emo:
niedojebanie genetyczne
  • 98 / 13 / 0
nikogo wartościowego.
skurwysyny, robione chujem z plasteliny
  • 158 / / 0
Parę osób na ktorych zalezalo, ale przynajmniej pokazalo komu rownież zależy ;) taka troche selekcja jak w przyrodzie ^^
:extasy: :extasy:
  • 405 / 26 / 26
Zacząłem brać z dziewczyną kumpla, po czym zaprzyjaźniłem się z Nią i teraz z Nią jestem. Kumpel się obraził.
Więc przez dragi straciłem kumpla %-D
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 214 / 5 / 0
@up
Wiem, że ćpuny niby zasad nie mają, no ale kurwa bros before hoes, nie obił ci ryja ani nic z tych rzeczy? :nuts:
  • 3732 / 45 / 0
Maska, to chuj z niego nie kolega. Powinien za Toba biegac z beta blokerami i naloksonem 24/7.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 567 / 53 / 0
Ja pierdole iVision jakim ty musisz być frajerem. Jak w ogóle można coś takiego kumplowi zrobić... Swoją drogą to ta laska widać jakiś większych wartości nie reprezentuje. Z całym szacunkiem, ale zasługujesz na wpierdol.

@up
"bros before hoes" każdy prawilny chłpaczyna powinien mieć to zakodowane w bani.
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 4807 / 272 / 0
Już tam nie przesadzaj, to jej decyzja więc to ona zasługuje na wpierdol. Wszystkie kobiety są sprawnymi manipulantkami ponieważ tak je stworzyła natura, w końcu to one zapewniają przetrwanie gatunku, widać ta stwierdziła że jej geny są chujowe i wybrała ćpanie. Mężczyzna nie ma nic do gadania gdy kobieta wybiera partnera. Ciężko przyznać dumnym samcom że są tylko efektem wyboru lepszego życia wg ich kobiet.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.