I like the government and the police but most off all i like cannabis
jestem jak MARIHUANA - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak MORFINA - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
Projektor pisze: .......... WIEC SORY JEZELI KOGOS TU OBRAZILEM ALE NIE NIE JESTEM HULIGANEM A AWATARA ZMIENIE PO PRZESLUCHANIU a tak pozatym to respekt dla ludzi ceniacych sobie dobra muze do jutra i WIELKIE DZIEX oczywiscie zdam relacje ;-)
No i co? Już dawno po przesłuchaniu a awatar ten sam???
Gówniarzu, uważasz że słuchasz dobrej muzyki szufladkując się do jednego tylko gatunku?
Jeśli uważasz że tylko hh jest dobrą muzyką to dupa, dupa...
btw Projektor chyba nieźle Ci się nudzi skoro takie bajki wymyślasz, z każdym kolejnym Twoim postem wszystko przestaje się trzymać "kupy", Mając mniej niż 17 lat na przesłuchania, testy, badania idziesz z rodzicami lub prawym opiekunem i nie ma opcji, by rodzice nie byli powiadomnieni o całym zdażeniu. Sam mając poniżej 17 lat miałem kilka taki zdażeń związanych głownie z piciem alkoholu w mniejscach publicznych, ale również z narkotykami, zostawałem zabierany odrazu na komende, gdzie musialem czekać na rodziców, a wszelkie zeznania testy.. tylko za zgodą i w obecności rodziców.
Pozdrawiam Angry
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.