Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Bakardo pisze:Proszę o scalenie, nie mogę edytować.
Dzisiaj rano obudziłem się z przeświadczeniem, że na ręce będę miał ogromnego siniaka. Patrzę na ramię - nic. Wszystko zniknęło. Jedynie przy dotyku czuć, jakbym w tym miejscu miał drugą warstwę skóry pod skórą. Zero bólu, zero zaczerwienienia. Teraz już kompletnie nie mam pojęcia co to mogło być.
A jeśli chodzi o wypowiedzi weird... to, no sam przeczytaj kilka pierwszych lepszych.
Ja waliłem dzisiaj iv etylofenidat i za każdym razem gdy wypadłem to podawałem troszku podskórnie mam chyba z 10 takich maleńkich guli. , a miałem same 0,4 x 19 i 0,45 x 13mmm - najlepsza możliwa igła dla nowicjusza !! )
Próbowałem 0,6 x 30 i już źle. ciężej się wbija, ja przez tą długość jak podaje to igła często wchodzi mi za głęboko i przebijam się poza -.-
najgorsze ścierwo 0,9 ale nie wiem jakie, jeszcze dłuższe niż 30 mm może 35 40 - to masakra jedno drgnięcie palca i pęka żyła wylewy krwi to masakkra leci ciurkiem, szybko dałem sobie spokój i wziąłem cieńkie. Czemuż to do stymulantów poleca się gubsze igły?
Co z tego, że przy małych mam duże ciśnienie, jeśli przy tych wielkich z niskim o wiele łatwiej rozpierdolić sobie żyłe, przebić ją na wylot, łatwiej o zakażenie itd? Nie mówiąc już o śladach po iniekcji. 5ml podane 0,45 x 13 mm, wchodzę do końca i wszystko
pięknie, nie wiem jak zjebane trzeba by miec żyły aby nacisk na ściankę przy wyższym ciśnieniu mógł cokolwiek zrobic
----
edit wszytskie gule już zniknęły!
Aha, i a'propos ostatnio zjebanej iniekcji - za miejscem gdzie znajdują się pozostałości tej guli zrobił mi się jasnożółty siniak. Prawie niewidoczny, ale jednak, więc trochę krwi musiało się ulać. Ale i tak chuj wie co to było.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
I niech pierwszy rzuci kamieniem ten, kto nigdy tak nie miał.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.