Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 46 / 1 / 0
Dwa dni temu postanowilismy przybuchac cos z kolega po lekcjach, nazwijmy go X. Tak wiec wbilismy sobie taka dwu lagowa lufke wymieszana z tytexem (proporcje 3:1). Okolo 5 minut po spaleniu, pan X stracil rownowage i wywrocil sie. Byl caly blady, a zrenice rozszerzyly sie mu jak po grzybach. Przestal widziec na oczy. Pobieglem po wode i po 15 minutach wrocil do normalnego stanu.

Co o tym sadzicie? Spotkaliscie sie kiedys z taka sytuacja?
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MataDor »
Jasne. Normalna sprawa u niektórych. Pewnie twój kumpel ma kłopoty z ciśnieniem, wachania i częste spadki.
Mam też kumpla który wywinał nam 3 razy taki numer. Raz nawet w kiblu jak paliliśmy poprostu przewrócił się do tyłu i przywalił łbem w bidet taż że myśleliśmy że juz nie wstanie :/ ale było ok.
Jak dowiedział się o co chodzi przestał podpalać na bardzo długo. Ostatnio ma stabilniejsze ciśnienie i czasami znów podpala ale wyjątkowo rzadko.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Obniżyło mu ciśnienie. Czasem się zdarza jak się pali na stojąco zauważyłem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
W takim razie bede musial powiedziec mu to czego sie dowiedzialem, bo on tez nie wiedzial co sie stalo. Podobno jeszcze nigdy nie zdazylo mu sie cos takiego. Dzieki za odpowiedz.
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / 1 / 0
w morde, nie mialem nigdy takiej akcji i nie chcialbym miec ja, czy byc przy tym jak ktomus sie przytrafi. Niemniej jednak dobrze, ze to przeczytalem moze nie wpadne w panike jak trafi sie taka ewentualność.

pozdro
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 762 / 32 / 0
wszystko sprawka ciśnienia. uwaga! nie dawaj kolesiowi wiadra, bo nie wstanie.
chociaż dziwne jest dla mnie, że takie coś jest po paleniu z lufy, przecież to są takie małe machy... <_<

sam mam wysokie ciśnienie i czasem po ściągnięciu wyjątkowo mlecznego wiadra przechodzą mnie ciary, robi mi się ciemno przed oczami i tracę władzę nad ciałem.. na szczęście po sekundzie, dwóch jest ok, chociaż raz było tak ostro, że gdyby nie ściana obok to bym poleciał na ziemię.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Też raz mnie tak zamroczyło. Po przerwie w paleniu, gdy zapaliłem w plenerze (stojąc)... omało się nie przewróciłem. Ale po 15 minutach wszystko było ok.
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gGg »
Ja pamiętam że też miałem coś podobnego. Tyle że wtedy wzieliśmy z kumplem po 225mg DXM i jak nam sie załadowało to paliliśmy z butli. Ściągnąłem mega macha i powoli obraz mi się zaczoł ściemniać. Wpadłem w panike bo miałem czarno przed oczami przez około 5s. ale na dxm to wszystko a zwłaszcza czas inaczej się odczuwa więc pewnie stąd ten paniczny strach :)
.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: boochos »
czasami mam takie akcje ze trace widocznosc po konkretnym machu albo po wiaderku jak szybko sie wyprostuje ale to tylko na kilka sekund ale zeby ktos sie przewrocil to niewidzialem
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
Z tego co mi koles mowil, to nie mial takich problemow nawet jak sciagal wiaderka.

Ja osobiscie nie mam takiego problemu. Jaram jak szalony i nigdy nie mialem takiej dziwnej akcji. No moze jak sciagam wiaderko dwulagowe, to wtedy robi mi sie na sekunde czarno przed oczami. :o
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...