Co o tym sadzicie? Spotkaliscie sie kiedys z taka sytuacja?
Mam też kumpla który wywinał nam 3 razy taki numer. Raz nawet w kiblu jak paliliśmy poprostu przewrócił się do tyłu i przywalił łbem w bidet taż że myśleliśmy że juz nie wstanie :/ ale było ok.
Jak dowiedział się o co chodzi przestał podpalać na bardzo długo. Ostatnio ma stabilniejsze ciśnienie i czasami znów podpala ale wyjątkowo rzadko.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
pozdro
chociaż dziwne jest dla mnie, że takie coś jest po paleniu z lufy, przecież to są takie małe machy... <_<
sam mam wysokie ciśnienie i czasem po ściągnięciu wyjątkowo mlecznego wiadra przechodzą mnie ciary, robi mi się ciemno przed oczami i tracę władzę nad ciałem.. na szczęście po sekundzie, dwóch jest ok, chociaż raz było tak ostro, że gdyby nie ściana obok to bym poleciał na ziemię.
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
Ja osobiscie nie mam takiego problemu. Jaram jak szalony i nigdy nie mialem takiej dziwnej akcji. No moze jak sciagam wiaderko dwulagowe, to wtedy robi mi sie na sekunde czarno przed oczami. :o
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.