Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
W tym celu stworzyłem arkusz oceny sortów GBL, dostępny w formie JPG, do edycji paintem, w którym wypełniamy odpowiednie rubryczki, wrzucamy zapisany plik do internetów a następnie umieszczamy go w temacie vendora w formacie:
[ spoiler][ img]LINKDOARKUSZA[/ img][/ spoiler]
Z tagów oczywiście usuwamy spacje, spoiler celem oszczędzenia miejsca.
Czekam na sugestie a propos zawartości arkusza, całość zrobiona na szybko z dobrego serduszka i szczerej chęci
v1.0
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
v1.1
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Jest tyle narzędzi online w internecie do takich rzeczy, a i tak najprostsze rozwiązania są najlepsze - temat założyć, wpisać w pierwszym poscie wzór formatki i poprosić moda, żeby wywalał posty niezgodne z konwencją et voilla!
nie trzeba paintem wystarczy ze bedzie napisane jedni pod drugim np.
np. jak w serwisie garsoniera.pl:
barwa (3/3)
moc (8/10)
itd
suma (23/31)
i wystarczy skopiowac z postu wyzej skopiowac od kolegi i wpisac swoje oceny
można też do oceny doliczyc dolegliwości żołądkowe za 0-5 pkt 0 to strasznie siada na bebechy sraka i takie tam 5 to zupełnie nic sie nie dzieje
a moze jescze dodac jakas kategie cena jakos na koniec tylko nie mam pomyslu jak to zrobic
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.