Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
W tym celu stworzyłem arkusz oceny sortów GBL, dostępny w formie JPG, do edycji paintem, w którym wypełniamy odpowiednie rubryczki, wrzucamy zapisany plik do internetów a następnie umieszczamy go w temacie vendora w formacie:
[ spoiler][ img]LINKDOARKUSZA[/ img][/ spoiler]
Z tagów oczywiście usuwamy spacje, spoiler celem oszczędzenia miejsca.
Czekam na sugestie a propos zawartości arkusza, całość zrobiona na szybko z dobrego serduszka i szczerej chęci
v1.0
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
v1.1
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Jest tyle narzędzi online w internecie do takich rzeczy, a i tak najprostsze rozwiązania są najlepsze - temat założyć, wpisać w pierwszym poscie wzór formatki i poprosić moda, żeby wywalał posty niezgodne z konwencją et voilla!
nie trzeba paintem wystarczy ze bedzie napisane jedni pod drugim np.
np. jak w serwisie garsoniera.pl:
barwa (3/3)
moc (8/10)
itd
suma (23/31)
i wystarczy skopiowac z postu wyzej skopiowac od kolegi i wpisac swoje oceny
można też do oceny doliczyc dolegliwości żołądkowe za 0-5 pkt 0 to strasznie siada na bebechy sraka i takie tam 5 to zupełnie nic sie nie dzieje
a moze jescze dodac jakas kategie cena jakos na koniec tylko nie mam pomyslu jak to zrobic
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.