Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Ty mnie pytasz ile ja przeciętnie zasysam taki plaster?
Blue_Berry, a mam pytanie, próbowałaś ssać ten plaster i czy zmienia to jakoś odczucia co do działania w porównaniu do trzymania go tylko pod językiem?
@13, wiesz, że jak ssać, to tylko Ciebie, a nie jakieś plastry. Nigdy ich nie ssę (nie ssam/nie ssię? Jeden chuj). Trzymać pod językiem nie lubię, dlatego albo podniebienie, albo wewnętrzna strona policzków, albo wszystko naraz i wtedy efekt jest spotęgowany, ale to już kwestia tolerancji i zapotrzebowania.
Pomyśl czasami troszeczkę i poczytaj temat.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Ale inne pytanie przeczytałem już pół tematu ale nie natknąłem się jeszcze na to więc sorry jeśli już było później mianowicie czy ta substancja jest legalna jak znajdą przy mnie plaster?
Bo duże dawki są na Rpw a to chyba oznacza, że jest nielegalna jak coś jest na różową? A te małe na zwykłą. Patrzyłem w wikipedi piszą tam, że Legalność w Polsce substancja psychotropowa grupy III-P ale co to dokładnie oznacza oprócz "Substancje psychotropowe grupy III-P to substancje o istotnych zastosowaniach medycznych i średnim potencjale nadużywania, które mogą być stosowane w celach medycznych, naukowych i przemysłowych." Benzodiazepiny są w podobnej grupie tylko IV-P a nie są nielegalne chyba nie? Jak to jest?
Ale nikt przy Tobie plastra nie znajdzie.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.