Chyba że, znajdziesz w lesie pole pokrzyw :] wtedy co innego ;P
I tak radziłbym Ci zrobić.. poszukaj w lesie, dużego pola pokrzyw
Na bank będziesz miał zajebistą ziemie + ochrone pokrzyw + prawdopodobnie, bardzo dobre słoneczko :)
Ja tak zrobiłem i na plon w tamtym roku nie narzekałem ;)
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Jean Cocteau
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Jean Cocteau
Najczęściej krzaki atakują sarny na które te wszystkie środki praktycznie nie działają ;-)
Może ktoś ma inne sposoby bo wiem że jak spadnie
dobry deszcz + wiatr zmywa te środki i inne "odstraszacze" typu mocz i krew
Słyszałem że dobre są włosy nawleczone na czymś + szmata nasączona ropą naftową :-)
Mi na out 06 sarna przegryzła łodygę i zjadła jednego liścia :#:
I zostawiła po sobie wyraźne ślady (odciski na ziemi)
Możliwe że trafiłem na jej terytorium (tak w ogóle to sarny mają dobry węch)
bo jakieś 200m dalej rosły inne rośliny i jakoś ich nic nie ruszało ;-)
Możesz ryzykować ale nie zaszkodzi zabezpieczyć rośliny przed atakiem tych zwierzaków
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.