Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 336 / 4 / 0
Czyli taki mix alfa, eti, i niby trojka nie ma sensu?

A jak bym się jednak zdecydował (pogoń za dopaminą będzie bo alffy mam 3,5 g jeszcze) na mix to jakie proporcje? Dac do tego eti?
Ostatnio zmieniony 03 października 2014 przez Boloxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2466 / 15 / 0
Thirteen pisze:
Alfa się przebije i wyjdzie z tego chcąc nie chcąc pogoń za dopaminowym dorzucaniem alfy.
za to 3 meo fajnie tolerke obnizy
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 336 / 4 / 0
To jak z tymi proporcjami panowie? Dawać do tego eti?
  • 1095 / 34 / 0
Bolo jak php w porownaniu do pvp?

etizolam zostaw na zjazd.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 336 / 4 / 0
to jakie dać proporcje jak pukam po 40-60 mg alfy solo? 25-30 alfy i 200-300 trójki?

Co do PHP to żeby nie robić burdelu opiszę zaraz w temacie o PHP swoją opinię bo próbowałem zarówno PHP w formie beżowego pudru i kryształu
  • 2466 / 15 / 0
Testowałem alfę z 3 meo i obłęd jak najbardziej.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 160 / / 0
a-php plus a-pvp, proporcje kto co lubi, dla mojego szczurka były to 1:1.5/2, 50mg i 100mg (nie wiem jak niektorzy umieraja po takich dawkach) pierwszy strzał zagwarantowal realne halucynacje gdzie na białej, pustej ścianie mój Szczurek oglądał pościgi samochodowe, wszystko w kolorach a nie jakieś cienie
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
Porownaj php do pvp.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1959 / 56 / 0
Masz wątek alfa-PHP, opisałem dosyć dokładnie różnice i podobieństwa.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 858 / 18 / 0
mnie zastanawia taki mix

alkohol oczywiscie bazowo jak zawsze

alfa palona/ifałkowana + moklobemid np pol tabsa ~75mg 20-30min przed wapo ifałką?

przy metkacie sie sprawdzało było mocniej czasami az za..
ale z alfą to nie wiem trochę sie obawiam

ogolnie polecaam jak wszyscy widzę alkohol,benzo,opio odradzam inne stimy (robi sie pojebanie w glowie i panuje ogolny CHAOS %-D )

przez chwilę pomyslalem o alfie + moklo w 1 pompce ale chyba jednak nie %-D
w ogole moklobemid rozpusci sie w wodzie?

teoretycznie wyszła by z tego bieda metamfetamina czy cos zle myslę?
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.