Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / 1 / 0
Co do grzałek to dobre są BDC ( produkuje je firma Aspire ,oraz Volish - clearomizer Crystal 2 Dual) są to dolne grzałki podwójne ,2 spiralki w środku dają wysoką temperaturę ,przy paleniu aż clearomizer robi się gorący . Kiedy samą grzałkę "odpali" się na baterii to widać jak w środku się żarzy jak w piecu.Cleraromizery tego typu są świetne i chyba najlepsze na rynku,polecam je do palenia nawet :) zwykłego liquidu z nikotyną - nie robię tu żadnej reklamy, post nie zawiera lokowania produktu po prostu stwierdzam fakty.

Dj Lama

Kupny liquid z 5F-AKB-48 ,który mam jest świetnie wymieszany zero farfocla ,czyściutki i klarowny jak łza :)
Jakoś się przy produkcji obyli bez spirytusu -zagadkę stanowi jak.

Z tego co napisałeś THJ-018 nie zabardzo się rozpuszcza w samym liquidzie , ja spróbję zrobić tak jak Ty ,tylko ,że rozpuszczę to w podgrzanej bazie beznikotynowej z dodatkiem aromatu Mary Jane i mocno i długo pomieszam jak się nie rozpuści to dodam tego cholernego spirytu w jak najmniejszej się da ilości i później go odparuje ,jak się po tym znowu wytworzą farfocle do znowu doleje spitytu i ch*j ! jakoś przeżyje ten posmak chyba ,że go nie będzie czuć mam nadzieję.
  • 158 / / 0
W jakich naczyniach mieszacie liq z Kana? Ostatnio próbowałem w kieliszku ale nic to nie dało i tylko cały osmalony był.. Ile fubinaci polecacie na 10 ml liqu? 0.25 g styknie?
:extasy: :extasy:
  • 1169 / 52 / 0
W torebeczce strunowej :).
Nie przecieka, dobrze można wymieszać wszystko paluszkami.. Tylko potrzebna jest strzykawka by odzyskać liquid z samary.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / / 0
A co z tym co zostaje w worze i co z podgrzaniem? Redzik a co myślisz o tej proporcji? Nada się? Chodzi mi o takie który wmiare dobrze porobią ziomka bez tolerki, czyli nie mnie ^^ tak zęby chlopqk do 10 buchow ściągnął i go nie było :p
:extasy: :extasy:
  • 1472 / 26 / 0
robione moim sposobem tak jak mocno rozcieńczyć po 2 buchach zdychałem przez 2 min
  • 501 / 7 / 0
Ja mam takie pytanie: czy taki liquid kanna (25mg/ml) jaki sprzedają w różnych rc sklepach można rozcieńczyć np. w wodzie i wypić? dałoby to jakiś efekt? czy to jest nie zalecane?
  • 6 / / 0
wolfster pisze:
Ja mam takie pytanie: czy taki liquid kanna (25mg/ml) jaki sprzedają w różnych rc sklepach można rozcieńczyć np. w wodzie i wypić? dałoby to jakiś efekt? czy to jest nie zalecane?
Przewijało się to na forum. Tak, pokara :old:
  • 501 / 7 / 0
@up można jaśniej? nie warto?
  • 6 / / 0
wolfster pisze:
@up można jaśniej? nie warto?
Oczywiście, że nie warto, bardzo podrażnisz żołądek. Zajrzyj do efektów ubocznych, napisałem co się dzieje po samym paleniu, a po takim czymś jak Ty chcesz zrobić, to na pewno dobrze nie będzie ;))
  • 121 / 8 / 0
Witam zakonnikow. Szczesc karo.
Posiadam bb22, AKB48 i mmb-chminace. Jak z ich rozpuszczalnoscia w liquidzie? Juz przeprowadzalem kilka takich testow m.in na ur144, thj2201 i bb22 i za kazdym razem dupa, nawet po podgrzaniu w olejku plywaly farfocle i za bardzo to nie klepalo. Da rade ktorys z powyzszych rozpuscic normalnie w olejku? A jak nie to wogole da sie jakos by je palic z efajki? Moglby ktos dac kilka pro-tipow krok po kroku jak przygotowac taki liqweed? Z gory dzieki. :*)
Bag of dope on the table, million blunts, now I'm able
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.