Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 147 / 1 / 0
KapitanAizen pisze:
Jak myślicie tolerancja da o sobie bardzo znać (bardzo osłabi tripa?) jeżeli w czwartek zarzucałem 8mg 2C-P bo zastanawiam się na 25d w poniedziałek?
NBOM'y mają bardzo silne powinowactwo do receptorów serotoninowych odpowiadających za stan psychodelii. Powinny się przebić przez tolerancję z 2c-p bez większego problemu.
Też tak sądzę ale za to na odwrót jak by to zrobić :zarzucić n-bome a pare dni później 2cp to już nie zatrybi jak trzeba sprawdziłem to osobiście :)
  • 2874 / 299 / 0
Czarli Czarnuch pisze:
słuchajcie zawsze po 2 mg 25i dosc dobrze ogarniałem trip w pokoju przypałowy, było ciezko ale nie za ciężko, mam teraz troche różnych nbomow zastanawiam sie co wrzucić, b odpada, n nie chce, i mi sie znudziło, zostało d i c, mam je w 2 kartonach po 1 mg (czyli po 2 mg kazdego)
pytanie brzmi która z tych substancji ma poziom intensywnosci pokrywający sie z 2mg 25i? nie chce sie wyjebać za bardzo w kosmos ani zeby było za słabo

planuje sobie obejżeć kilka odcinków cosmosu i posłuchać muzyki po oglądać cevy pomyslec potem se pograć na after glow ale boje sie za dużego nie ogarnięcia
Według mnie ani C ani D w ilości 2mg nie będzie tak mocne jak 2mg 25I, ja bym zjadł miks i to w ilości około 1,5mg jednego i 1mg drugiego, powinno Cię zadowolić i nie powinno wystrzelić w kosmos
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 76 / / 0
Robiłem dziś testy tej substancji i bardzo się zawiodłem. Karton 2mg od znanego vendora, ale chyba coś było z nim nie tak, bo wszystkie efekty były bardzo delikatne - mógłbym w takim stanie spokojnie iść do pracy czy na uczelnię i normalnie funkcjonować. Minimalny bodyload, minimalny wzrost kreatywności, minimalne wizuale - nawet po paleniu gównianego osiedlowego sortu mj mam mocniej.
  • 367 / 7 / 0
Jak to zażyłeś?
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Czy 25D-NBOMe wystepuje w postaci tabletki, poniewaz kumpel chce mi taka odsprzedac.
Testowalem 25i ale oprocz lekkiego body load nie mialem rzadnych efektow...
Czy taka tabletke pogrysc i w buzi trzymac, czy polknac?
  • 3898 / 238 / 13
Nie występuje w ostaci tabletki bo to nie miałoby sensu - chociaż w sumie ludzie różne rzeczy robią np. rzęsy do samochodu:

[ external image ]

...tak no więc iż jeżeli aczkolwiek ponieważ że nie zdziwiłaby mnie nawet taka tabletka, ale na 99% koleszka chce cię wyruchać świadomie lub nie.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 338 / 1 / 0
Co sis wam widzie bardziej stymulujace, 25D czy 2cd? Apb mi nie doszlo i sis zastanawiam co lepsze na balety aby miec sile. 25n bylo spoko ale chyba trochw gorzej niz 2cd. Jakies rady?
  • 3898 / 238 / 13
Zdecydowanie NBOMe; koniecznie do tego trochę pij jakieś piwka w celu zminimalizowania już i tak minimalnych właściwości anksjogennych psychodelika. Będzie bardzo empatycznie ;)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 338 / 1 / 0
Dzieki :)
Jakis czas temu bylem na transowej imprezie na 25n. Bylo fajnie ale troche malo speeda. 25d bralem chyba ostatni raz ze 3 lata temu. Bedzie lepszy speed niz 25n?
  • 1342 / 48 / 0
W moim przypadku 2C-D było zdecydowanie bardziej stymulujące, kolorowe i euforyczne, a może raczej emaptyczne.

Do tego, tak na marginesie, po 2mg 25d czułem się otumaniony, ogólnie było malo psychodelicznie i jak próbowałem podnieść tyłek z łóżka to mialem mocne zawroty głowy czyli były jakieś problemy z ciśnieniem. Może reakcja osobnicza, w każdym bądź razie było chujowo i nie dałem już więcej szansy tej substancji.
SESH
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.