Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Nie rozumiem jak trzeba mieć najebane w głowie, żeby nakręcać dziewczynę na puszczanie się za takie chujowe i tanie ścierwo oraz robić iniekcję sprzętem używanym przez kogokolwiek gdy koszt igły i strzykawki to jakieś 30-40 gr.
Jeśli to nie wkręt to jesteś grubo pojebanym śmieciem, szkoda że nie złapałeś czegoś co szybko zabija
:-D :-D :-D
Miąłem ciąg z MDPV , miałem z alfą. Tyle,że w tym wszystkim ,ja postępowałem tak ,że nie miałem żadnych benzo/klono ,itepe na zejście. Zejście musisz przeżyć by dostać nauczkę.
Dochodziłem do 0,5 MDPV na raz , więc nie jestem amatorem w tych sprawach. Tyle,żę nigdy nie brałem żadnych śodków usypiąjących itepe.
Przeżywałem zejście ,i to jest sedno sprawy.A nie "Eeeee ja se zarzuce benzo,itepe ,pójde spać" , wstajesz wypoczęty, i nie dziw się ,żę masz ochotę przypierdolić,skoro nie odczuwasz skutków wcześniejszego ćpania.
Twój organizm musi odczuć skutki ,zeby mieć wstręt . I nie ,że się nie da. Jak popłyniesz łądnie , spędzisz zejście bez środków usypiających ,uwierz ,że się odechcę.
Prawda jest taka,że jakbym miał dostęp do środków usypiających to do tej pory bym walił A-PVP ,MDKA itepe.
Ale ja przeżyłem zejście ,najstraszniejsze, i to mnie nauczyło pokory i dystansu. A nie ,zarzucam tabletkę ,i idę spać ,odurzony następnym środkiem który tyra organizm.Taka prawda.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.