- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Zauważyłem że po DXM piwa pije się jak soczki, trzy łyki i piwa nie ma, mam wrażenie że po DXM można dużo wypić tylko podobno jest to strasznie niezdrowe.
Plankton pisze: Zauważyłem że po DXM piwa pije się jak soczki, trzy łyki i piwa nie ma, mam wrażenie że po DXM można dużo wypić tylko podobno jest to strasznie niezdrowe.
Nie ma chyba drugiej substancji która by miała takie działanie jak DXM że obniża tolerancje na wszystko!!!
but money can buy me drugs so that`s cool :)
PS kurde dzis znow wpierniczyłem :/ szkoda ze tylko listek mi sie ostał bo nie chce mi sie do apteki znowu uderzać...
ponczoh pisze: Nic dziwnego :D DXM jest stosowany do zmniejszenia tolerancji na papierosy, kokainę i alkohol :/.Kiedyś jak załatałem 450mg DXM + 4 kielnie wódki to chodzić nie mogłem :D
Łączyłem w życiu deksa ze wszystkim z czym to tylko mozliwe i zawsze wszystko mocniej działało po deksie.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.