Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2466 / 15 / 0
W bardzo wysokich dawkach to łapałem blue screen i następnie się budziłem z afterglow w bani
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1342 / 48 / 0
Polecilibyście 3-MeO-PCP osobie niedoswiadczonej (4 tripy na MXE) z dysocjantami?

Jak zobaczyłem, że to cudeńko też idzie do kasacji to postanowiłem spróbować %-D
SESH
  • 1889 / 72 / 3
Poleciłabym 3meo każdemu.

White_Power da fuck. To były trochę a wysokie dawki. :kotz:
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 1857 / 70 / 80
Też polecam, dobre gówno.
  • 90 / 2 / 0
Czytam sobie że 3meo w porównaniu do deksa czy metoxy jakieś mało 'mistyczne', a jak sie sprawuje w mixach? I czy jest sens na pierwszy raz zacząć właśnie od mixu z jakąś fenyloaminką/tryptaminką? Ogólnie różnorakie dyso mixowałem chyba ze wszystkim prócz stimów, więc expa mam %-D
  • 2466 / 15 / 0
parodiaczlowieka pisze:
Poleciłabym 3meo każdemu.

White_Power da fuck. To były trochę a wysokie dawki. :kotz:
Coś nie mogłem wymierzyć
Drakk pisze:
Czytam sobie że 3meo w porównaniu do deksa czy metoxy jakieś mało 'mistyczne', a jak sie sprawuje w mixach? I czy jest sens na pierwszy raz zacząć właśnie od mixu z jakąś fenyloaminką/tryptaminką? Ogólnie różnorakie dyso mixowałem chyba ze wszystkim prócz stimów, więc expa mam %-D
Wiesz co mnie boli ? Że 3 meo cię rozpierdoli

Dobry środek sam w sobie do poprawy humoru na codzień lub podbijania. Sam w sobie ciężko opisać. To nie ta pizda co MXE czy DXM
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 90 / 2 / 0
Pytam, bo MXE z 4-AcO-DMT albo 25C-NBOMe to chyba najlepsze co do tej pory udało mi się wykrzesać :p
Raz nawet dorzucałem do tego 10g suszonych amanita Muscaria... Whatever, po prostu nie wiem czy profil 3-MeO-PCP będzie tworzył zadowalający mix z psajko. A nie bardzo mam czas na spokojnie sobie wybadać substancję solo, bo zaraz opuszczam swoją oazę spokoju... Więc będę wdzięczny za jakieś wskazówki
  • 1857 / 70 / 80
O kurde jakby tak pomieszać 3-MeO i muchomory to by był dopiero niezły stan. Czuje że dobrze by sie to zgrywało i byłaby naprawdę konkretna faza.
Dobrze sie mieszały z MXE?
  • 90 / 2 / 0
To co napewno stwierdziłem, to że dylatacja czasu jaką czasem przeżywam na metoksie, została dzięki muchomorom zwielokrotniona. To co wydaje się dysocjacyjną wiecznością, w tym całym miksie rozciągało się w jakąś abstrakcyjną przestrzeń poza czasem.
Druga rzecz którą pamiętam, ale wydaje mi się że to bardziej cecha ogólnie grzybów, niż tego miksu - wszystkie kształty i ogólnie wizuale były jakieś takie spęczniałe, nie wiem jak dokładnie to nazwać. Takie spuchnięte jakby, no i mięciutkie w dotyku :D

Akurat te muchomorki wrzuciłem jakoś już po m-hole'u ale dało się jeszcze czuć większość 'zwykłych' efektów MXE. Szczerze to w obawie o swoje zdrowie hehehe nie wrzucałbym amanit tak żeby peaki miksowanych substancji się zgrały...
  • 112 / 2 / 0
Wystepuje miedzy 3meo a trypt/fenylo tolerancja krzyzowa?
Jestem synem króla sedesów
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.