Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 182 / 1 / 0
/cut/ zamowilem tego 3g spalilem godzine temu kurwa doslownie pierdolony okruszek moze z 2mg kurwa ja pierdole przez godzine mialem juz kazdy stan, a napierdalam jebane dopy od kilku lat ale to co teraz przezywam to nieziemskie, po 4 piwkach, niby fajnie ale tragedia. jesli ktos nieobyty by to spalil po alko to szpital murowany, teraz wszedlem na hajpka opisac te gowno, i ostatni post "do tej kanna miec szacunek" to jest kurwa zbieg okolicznosci nie? -.- pozdrawiam, trzeba miec szacunek, przepraszam za chaos, skoncze maraton to zedytuje :)
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2015 przez pletzturra, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wycięte wyzwiska na użytkowników substancji.
  • 147 / 1 / 0
czyli sugerujesz ze jednak lepiej zacząć od 1mg dajmy na to ?
to chyba te 1/30 był poronionym pomysłem :cheesy:

poeksperymentuję trochę i spróbuję stworzyć coś tam z ćwiarki na 10 podkładu ? co sądzicie o takim stężeniu nadal może być za dużo ?
pytam bardziej pod kątem osób palących od święta syntetyczne kanna nie chcę nikogo upośledzić na parę godzin :moody:
  • 823 / 11 / 1
1:40 nawet i dość mocno klepie :D Osobiście palę 1:20 bardzo, bardzo ostrożnie już z jako taką tolerką (codziennie jarane) jeden, dwa buszki dają radę. Radzę uważać i na ciągi również bo bardzo łatwo się wjebać ;-)
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1322 / 18 / 0
Ja od razu walnalem 1:20 ale palilem rozne kanna jak glupi, az po ciagu na tym odechcialo mi sie palic maczan... Trudno dojsc do siebie po ciagu, a byly dni gdzie walilem dwie lufy zeby kleplo na 15min wlasnie w stezeniu 1:20
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 182 / 1 / 0
Padlem spac o 15:30, dopiero wstalem mi nadal jestes zawiniety. kurwa czulem sie jakbym pierwszy raz w zyciu palil te syntetyki, masakrycznie wydajne sie wydaje, 0 checi na dopalanie, nadal nieogar w bani na sen tylko. jak mowili poprzednicy, toksycznosc raczej bardzo spora, struty sie czuje strasznie. no ale przed snem jeszcze komin pojdzie :)

te 3g to starcza mi chyba z tego co widze na miesiac, dwa ; o
  • 1322 / 18 / 0
No wystarczy jedno posiedzenie i glowa wraca na swoje miejsce po trzech dniach. Noopept pomaga przyspieszyć ten proces.
  • 182 / 1 / 0
@up

ja to pewnie sie w ciag wpierdole, z tego co czytalem jechales na tym, opisz prosze jak siada po paru dniach na organizm/glowe. po ciagach na AEMce ( 3 miesiecznych ) 2-3 dni i bylem jak nowo narodzony. Po Ur-144 to samo. Po tym bedzie gorzej? duzo ?
  • 1322 / 18 / 0
Na początku to bylo to. Zapalilem i pach 1.5h-2h super stanu a potem cos kolo godziny przyjemnym stan potem wiadomo... Co raz to krócej i czesciej. Efekty uboczne? 3-4dni ledwo co jadlem, bol plecow, ogromne problemy z snem (a nawet i brak snu na poczatku) leki, zimne stopy i psychicznie gdy maczana w zasiegu trudno sobie odmowic, gonitwy glupich mysli. Jechałem na tym miesiac 24/7. Ur to dla mnie zawsze za bardzo lajtowe bylo i nigdy na niej nie odczulem czegos na zasadzie 'dochodzenia do siebie'.
  • 182 / 1 / 0
Ja jestem podatny na "zwale" po kazdej substancji. nawet po alko mam leki i shizy, ale daje rade. tak samo kazdy kanna mnie kara w ciagu ale na 2-3 dni i 0 efektow negatywnych. Chuj polece na tym, zobacze, na kardio w chuj dziala, od 14 nie dopalilem jeszcze, taka ochota. Ale serce przez godzinke wariowalo, ze 120/min spokojnie. Po kazdym kanna nie mam apetytu pare dni ani spac nie da rady, zeby zjesc albo zasnac trzeba bylo przypalic. Chuj przypale na sen jeszcze i zobacze jak rano bede sie czul, ale czuje w srodku ze tak strasznie to pokaralo, ze polece. Chujowo, zawale w chuj spraw. Jebane cpunskie glowy.
  • 1322 / 18 / 0
No serducho i kondycja dostaje w chuj, ale to nic dziwnego. Raz na X czasu ta kanna taka zła nie jest, aż tak nie ma co z niej robic szatana.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.