Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 72 / / 0
locek pisze:
Moglby ktos porownac sort alfy crystals z tym nowym Big Crystals? Ten drugi testowalem na dniach i jakosc jak najbardziej ok a sort w postaci nieprzezroczystych grudek. Prosilbym o opinie jak prezentuje sie ten drugi sort w przezroczystych krysztalach

Edit: Pomylilem temat chodzi mi o alfe od "pojedynczych"

Mówisz, że big crystal to nieprzezroczyste szkiełko? Ja dostałem czyściutkie klarowne diamenty, niestety tylko z wyglądu. Ta nieprzezroczysta jest o niebo lepsza.
  • 3523 / 56 / 0
A ja dostałem zwykły proszek i się kurwa zakochałem, 50 mg w nos i było pięknie.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1095 / 34 / 0
Bo alfa w prochu nie jest slabsza od cristalow.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1095 / 34 / 0
WildMonkey pisze:
A ja dostałem zwykły proszek i się kurwa zakochałem, 50 mg w nos i było pięknie.
Kolejny alfa-men sie zapowiada. Ale nie dziwo, bo alfa to ostra substa.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 3523 / 56 / 0
Dzisiaj przyszły do mnie 3 g alfy więc zaliczę mały ciąg.Swoją drogą list był wysłany we wtorek z czech, a dzisiaj czyli w czwartek był już u mnie na poczcie w Szwecji.Sam się miło zdziwiłem bo liczyłem,że nadejdzie najszybciej jutro. :-) :-) :-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1095 / 34 / 0
Napisz jaka forma i porównaj do tej poprzedniej co miałes (o ile to inny sort).
  • 3523 / 56 / 0
Wygląda na ten sam sort,a jest w proszku.To dopiero moje drugie zamówienie więc nie mam porównania.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

• 205 / 1 / 0
Jakie proporcje do mixu alfa + etizolam? Jutro spodziewam sie kuriera i myslalem przeprowadzic male badania ale nigdy wczesniej nie probowalem takiego mixu a po ostatnim ciagu na alfie nie chcialbym sie znowu zdziwic %-D Jak ktos testowal taki mixior to prosilbym zeby napisal cos o dawkowaniu :) pozdr

Edit: Dodam ze tolerka na alfe i benzo praktycznie zerowa;p
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 112 / 8 / 0
Używałem etizolamu na zwałe po alfie, dopiero 3-4mg eti mnie usypialy w ciągu godziny.
  • 348 / 9 / 0
Jak tolerka zerowa to 1mg eti + 40mg alfy sniffem powinno być ok, alfy dorzucać jak potrzeba, a etizolamu nie częściej niż raz na 3-4h jeśli nie chcesz dziur w pamięci i odpierdalania/usypiania. Szczególnie jeśli jakiekolwiek alko będzie się przewijać.
Żyję szybko bo mi wolno.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.