Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
locek pisze:Moglby ktos porownac sort alfy crystals z tym nowym Big Crystals? Ten drugi testowalem na dniach i jakosc jak najbardziej ok a sort w postaci nieprzezroczystych grudek. Prosilbym o opinie jak prezentuje sie ten drugi sort w przezroczystych krysztalach
Edit: Pomylilem temat chodzi mi o alfe od "pojedynczych"
Mówisz, że big crystal to nieprzezroczyste szkiełko? Ja dostałem czyściutkie klarowne diamenty, niestety tylko z wyglądu. Ta nieprzezroczysta jest o niebo lepsza.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
WildMonkey pisze:A ja dostałem zwykły proszek i się kurwa zakochałem, 50 mg w nos i było pięknie.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Piszcie kiedykolwiek
Edit: Dodam ze tolerka na alfe i benzo praktycznie zerowa;p
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.