Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 103 / 2 / 0
Zwaporyzowałem alfe %-D na początku uczucie dziwne, dość nieprzyjemne. Potem powtórzyłem kilka razy i już było spoko, taki fajny dreszcz emocji i euforia. Dym ma dziwny smak/zapach, nie umiem go określić, ale jest całkiem spoko. Sort chyba dobry, bo porobiło dobrze. Na pewno powtórzę jeszcze, bo nie wykorzystałem całego gieta. Polecam ogólnie, fajna sprawa.
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 704 / 5 / 0
Oj, widzę, że w poprzednim poście chyba alfa dalej trzymała.
No, koniec końców:
Zjezdone solidne śniadanko, do tego duża ilość wody + 2 gramy witaminy C.
Popite 2ml GBL (ze zmęczenia prawie usnałem), które nieprzyjemne skurcze mięśni zmieniły w wielką rozkosz :-D .
Na koniec 1mg etizolamu, chwilę pozamulałem, a teraz skutki zejścia są dużo bardziej zminimalizowane.
Za jakies 3 godzinki znów pójdzie 1mg eti i spanie!

PS Śmieszne są te halucynacje ze zmęczenia :listen:
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Onyks pisze:
Dym ma dziwny smak/zapach, nie umiem go określić, ale jest całkiem spoko
Jebał spermą? xD bo najlepsze sorty alfy jakie próbowałem właśnie tak śmierdziały przy vapo. :D
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 2466 / 15 / 0
Mnie to zawsze pachniało spalonym mlekiem jeśli ktoś gotuje mleko w jednym garnku z gumowymi kapciami z azjatyckiego bazaru
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 3523 / 51 / 0
Przez dwa dni przerobiłem 1g alfy i jestem bardzo mile zaskoczony.Brałem jednorazowo 40mg donosowo co objawiało się bardzo fajną nienachalną stymulacją i brakiem kłopotów z sercem.Zejścia też nie zauważyłem.Ogólnie bardzo na plus
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 103 / 2 / 0
MrGnat pisze:
Jebał spermą? xD bo najlepsze sorty alfy jakie próbowałem właśnie tak śmierdziały przy vapo. :D
Aż wstyd kurwa pisać, ale żebyś wiedział stary %-D trochę jakbym wdychał opary z gotowanej spermy. Wolałem myśleć, że mi się to wydaje, ale widzę że nie %-D

Dzisiaj znowu wapo wapo wapo, nie spałem w nocy, troche mnie łeb nawala, ale potem pewnie wszystko się wyrówna. Trzeba dotrwać do końca sortu, w końcu to pieniądze nie %-D
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 1095 / 34 / 0
Jaką formę miałeś?

a) nieduży kryształ przezroczysty "jak potłuczone szkło",
b) small cristal, mleczne malutkie kamyczki
c) kryształ big crystal mleczne kamyki.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 610 / 133 / 0
Wczoraj miałem pierwszą w historii pozytywną fazę z alfą ( a może 5 razy ją brałem - za każdym razem niepowodzenie) bez kosmicznego zjazdu, odmóżdżenia czy telepania całego ciała.Co prawda czuje się trochę moralnie kiepsko z faktu, iż wiązało się to z pierwszym i.v w karierze-czego nigdy nie popierałem, ale świadomie nie wyobrażałem sobie brać tego "znowu" na sniff. Dawka 10 mg/cent , po 2 godzinach dorzutka podobnej dawki. Wróciłem do domu, kolacyjka, kąpiel i do wyra.Miłe zaskoczenie ale i tak jestem tego zdania że alfa nie jest tego warta.

(miałem w formie przeźroczystych kryształków)
  • 2466 / 15 / 0
Kryształy alfy są królestwa warte
evviva l'arte
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1095 / 34 / 0
^ tak jakby (sic)

To będzie działać i działać. Twardy sprzęt.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.