No pewnie ze lepiej, ale musze najpierw kupic ten caly Paramol Ty juz go masz, ze chcesz testowac? Jak tak, to kupowales w aptece, czy w hipermarkecie?
wie ktos jak sie ma dxm w anglii?
bo te syropy na kaszel benylin dry cough to jest przecie aviomarin?
sprawdzal ktos ten robitussin?
Slyszal ktos kiedys o tym? A co do ketaminy to ponoc wszyscy mowia ze tak latwodostac a z ludzi co znam to pixy, ziolo i td. :/ Raz zalatwilem od znajomego kolegi kolegi, ale niemam do niego numeru, ani nic wiec raczej ciezko.
Nie ma nikogo z XXX co ma kontakty na YYY itd.? Wiem ,ze przez forum to tak ten, no ale zrozpaczony jestem, a maile byly by mile widziane
WARN; Handel | czoug
a tak to jak nie masz szczescia na poludnie rzeki to przejedz sobie na polnoc .
ale PO HUJ
ale bym sobie kurwa popalil koks-kamyki QRWA
...aaa i za mieszkanie placilem 100funciakow/miecha, teraz bede mial wlasny pokoj, cena 250f/miech, ale bede mogl dupy sprowadzać hehehe... :-D
pozdro emigranci! :-p
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
tylko ze ja bym sie troche bal jezdzic samochodem po lewej stronie... na trzezwo mial bym problemy z ogarnieciem a co dopiero nastukafszy
a kokaine kupujesz , lubisz ? Dla mnie(i pewnie wielu innych) gdzie nie ma kokainy , to dla nas taki londyn gdzie mozna kupic to i to kokainy o tak jak dobre miejsce na wakacje.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.